Yetenekler ortaya çıkıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi, akrep, kova ve yaylar... İşte 21 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Yetenekler ortaya çıkıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi, akrep, kova ve yaylar... İşte 21 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Yeteneğinizi bir sır olarak saklamaya devam ederseniz, onu tam olarak kullanma şansını asla elde edemeyebilirsiniz. Başkalarıyla paylaşacak önemli bir şeyiniz var ve bununla iyi bir şeyler yapabilirsiniz. Bunu paylaşmak sadece sizin için değil, başkaları için de iyi olacaktır.

21 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kendinizle ilgili nadiren başkalarıyla paylaştığınız bir sırrınız var. Belki de bunun sizi aptal, hatta çılgın göstereceğini düşünüyorsunuz. Aynı zamanda bir tür gizemi de barındırıyor. Birinin bunun ne anlama gelebileceğini çözmenize yardımcı olabileceği umuduyla bunu daha fazla paylaşabilmeyi diliyorsunuz.

Ama bu oldu ve gerçek bu ve eğer biri sizi aptal ya da deli olarak görürse, bunun sizin sorununuz olmasına izin veremezsiniz. Bunu güvenebileceğinizi düşündüğünüz biriyle paylaşmanız, güvenebileceğiniz ve güvenemeyeceğiniz kişileri ayıklamanıza yardımcı olacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ne kadar iyi bir bahçıvan olursanız olun, bakımını yapmadığınız takdirde yarattığınız güzel bahçe eninde sonunda yabani otların istilasına uğrayacaktır. Bu yabani otlar, saklamak istediğiniz bitkilerin yerini alacak, suyu ve sağladığınız besinleri emecek ve arzu edilen bitkileri daha az canlı hale getirecektir.

Zihniniz de bir bahçe gibidir. İyimser düşünceler arzu edilen bitkiler, olumsuz düşünceler ise onu kirleten yabani otlardır. Tıpkı bir bahçede olduğu gibi, onu korumanız gerekir. Bugün, sizi aşağı çeken bir düşünceyi ya da düşünceleri ortadan kaldırmaya etkin bir şekilde başlayabilirseniz moraliniz yükselecektir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Eski bir Alacakaranlık Kuşağı bölümünde, bir adam ve bir kadın başka bir gezegenden gelen dev bir canavar tarafından dehşet içinde bırakılarak bir kulübeye hapsedilirler. Devasa bir ayak izi ve ışık parlamaları görürler ve dışarıda esen rüzgârın sesini duyarlar, bu da ortamı daha da korkutucu hale getirir. Sonunda, adam devasa yaratığı vurur ve yaratık kolayca yere yığılır. Meğer canavarları fırtınada şişen dev bir balonmuş ve o korkutucu şeyler hayal güçlerinden kaynaklanıyormuş.

Bu size şu anda bir sorunu büyük ölçüde büyütüyor ya da tamamen hayal ediyor olabileceğinizi gösteriyor. Hayal gücünüz boşlukları dolduruyor. Bugün sorununuza gerçekçi bir şekilde bakmak için biraz zaman ayırın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir ilişkiniz bir şekilde dönüşüme uğruyor. Bu, arkadaşlığa veya romantizme dönüşen bir iş ilişkisi olabilir. Arkadaşlığa dönüşen sıradan bir tanıdık da olabilir. Bu sizin için iyi olacak bir şey, yeter ki bunu ağır ağır takip edin ve kademeli bir şekilde güçlenmesine izin vermek için çalışın. Hepsinden önemlisi, bu süreçte o kişiyle eskiden yaşadıklarınızı dikkate almayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Ok ve yayla hedefi vurma konusunda gerçekten iyi olmak yıllar alabilir. Okçulukla uğraşanlar, o oku fırlatmanın çok fazla pratik, beceri ve ancak çok fazla zaman ve çaba ile elde edilebilecek türden bir hassasiyet gerektirdiğini bilirler.

Yakın zamanda kaçırdığınız bir şeyden yakınıyor olabilirsiniz. İş hayatında, iş yerinde ya da bir hayalinizde hedeflediğiniz bir şey umduğunuz gibi olmadı. Ancak yaptığınız şey pratik olarak çok değerliydi. Denemeye devam ederseniz, ihtiyacınız olan hassasiyeti ve inceliği geliştireceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Elde etmeye çalıştığınız bir şeyi, bu çabanızda sizin için değerli olabileceğini düşündüğünüz birine net ve gerçekçi bir şekilde açıklamış olabilirsiniz. Yine de bir şeyler eksik kalmış olabilir. Eğer gerçekten ikna edici olmak istiyorsanız, karşınızdakine bu konuda ne düşündüğünüzden ziyade ne hissettiğinizi anlatmanız gerekecektir. Bu konuda gerçeklerden daha fazlası söz konusudur. Yaptığınız şey konusunda hissettiğiniz tutku vardır. Bunu ifade edebilirseniz, yardım etmek isteyen birini etkilemeniz çok kolay olacaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Gizli bir yeteneğinizi herkesle paylaşmak için bugün veya yakında bir şansınız olabilir. Bu gönüllü bir uğraş olabilir, ancak yeteneğinizden bahsederseniz övünen veya kibirli biri gibi görünmekten endişe duyabilirsiniz.

Yeteneğinizi bir sır olarak saklamaya devam ederseniz, onu tam olarak kullanma şansını asla elde edemeyebilirsiniz. Başkalarıyla paylaşacak önemli bir şeyiniz var ve bununla iyi bir şeyler yapabilirsiniz. Bunu paylaşmak sadece sizin için değil, başkaları için de iyi olacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Birinin depresif ruh hali sizi dibe mi çekiyor? Başka birinin karamsar ruh hali yüzünden daha fazla korku mu hissediyorsunuz? Belki de aranızdaki biri düşmanca davrandığı için daha fazla kaygı yaşıyorsunuz.

Siz hassas bir ruha sahipsiniz ve başkalarının davranışları ve duyguları sizin üzerinizde diğer insanlara göre daha güçlü bir etkiye sahiptir. Ancak bugün bunun farkına varırsanız, bu negatif enerjiyi geri püskürtebilir ve yalnızca iyi olanı içinize çekmeyi seçebilirsiniz. Bu, her gün farkında olmanız gereken bir şeydir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Üstlenmeyi düşündüğünüz bir girişim imkânsız mı görünüyor? Diğer insanlar size böyle söylüyor olabilir. Hatta size bunu yapmanın neden akılsızlık olacağına dair uzun bir nedenler listesi bile gösterebilirler. Ancak kişisel olarak sizin için neyin doğru neyin yanlış olduğuna sizden başka kimse karar veremez.

Hepimizin farklı yetenekleri ve kapasiteleri var. Onlar bu görevi kendi yapabileceklerine göre değerlendiriyor olabilirler. Ama siz kararlısınız ve güçlü bir zihne sahipsiniz. Eğer yapabileceğinizi düşünüyorsanız, muhtemelen başaracaksınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Kötü giden bir arkadaşlığı ya da ilişkiyi yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. O kişiyi hayatınızdan çıkarmanın akıllıca bir seçim olup olmadığını sorguluyor olabilirsiniz. Bazen hafızamız seçicidir. Şu anda bir şeyler istediğiniz gibi gitmediği için kendinizi kötü hissettiğinizde, geçmişe bakabilir ve geçmişte olanları gözünüzde büyütebilirsiniz

Bugün, o kişiyle yaşadığınız bazı şeyleri gözden geçirmek için biraz zaman ayırın. Muhtemelen vedalaşma nedenlerinizin geçerli olduğu konusunda içiniz rahatlayacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir piyanonun sürekli olarak en iyi müzik notalarını üretebilmesi için düzenli olarak bakımının yapılması ve akort edilmesi gerekir. Eğer akort bozuksa, çalınan müziğin sesi de bozuk olur ve enstrümanın ne kadar akortsuz olduğuna bağlı olarak kulağa oldukça kötü gelebilir. Söylemeye gerek yok, böyle bir enstrümanı çalan kişi yeteneklerini ifade edemeyecektir.

Son zamanlarda pek kullanmadığınız bir yeteneğiniz var. Bu ister yazı yazmak, ister bir müzik aleti çalmak, ister resim yapmak, hatta ister kariyerinizle ilgili bir şey olsun, onu "formda" tutmak için çalışmanız gerekir. Eğer elinizden gelenin en iyisini yapmadığınızı düşünüyorsanız, o zaman yeniden çalışmaya başlayın. En büyük yeteneklerin bile en iyi hallerine ulaşabilmeleri için kullanılmaları gerekir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Finansal bir konu hakkında şimdi daha net düşünüyor olabilirsiniz. Hayalperest olmaya meyilli olduğunuz için, mali durumunuza her zaman gerektiği kadar gerçekçi yaklaşmıyorsunuz. Çok fazla harcama yapmak istediğinizde bile her şeyin yolunda gidebileceği bir yol hayal ediyorsunuz, ancak bu her zaman pratik olmuyor.

Yakında yapmanız gereken bir seçim olabilir ve bu, satın almak istediğiniz bir şey ve ne kadar para harcayacağınızla ilgili olabilir. Bugün bunu gerçekçi bir şekilde düşünün, gerçekleri olabileceği gibi değil, olduğu gibi göz önünde bulundurun ve doğru kararı verin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN