Zuhal Topal hastaneye kaldırıldı

Zuhal Topal hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz günlerde ailesiyle Dubai'ye tatile giden sunucu Zuhal Topal, tatil dönüşü hastaneye kaldırıldı. Hastane odasından bir paylaşım yapan Topal, "Bayram mesajlarınıza cevap veremedim bu bayramı da böyle geçirmek kısmetmiş. Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ailesiyle birlikte nice bayramlar dilerim" dedi.

Ünlü sunucu Zuhal Topal hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz günlerde ailesiyle Dubai'ye tatile giden Topal, tatil dönüşü rahatsızlandı. Boğaz enfeksiyonu geçirdiğini belirten Topal, hastane odasından paylaşım yaptı.

Topal, paylaşımına "Bayram mesajlariniza ve aramalarınıza cevap veremiyorum boğaz enfeksiyonu geçiriyorum, bu bayramı da böyle geçirmek kısmetmiş. Bu aralar salgın varmış kendinize dikkat edin. Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ailesiyle birlikte nice bayramlar dilerim." notunu düştü.

Zuhal Topal'a hayranlarından "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN