İçişleri Bakanlığı duyurdu: Hafta sonu 15 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Hafta sonu 15 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı, koronavirüs (corona virüs) salgınına yönelik tedbirler kapsamında 14 büyükşehir ve Zonguldak’ta 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı. Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde 29 Mayıs Cuma günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler saat 23.00'e kadar faaliyetlerine devam edecek.

Kısıtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günleri, fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile tatlı üretiminin yapıldığı iş yerleri, 30 Mayıs Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler, 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, veteriner klinikleri ve hayvan hastaneleri de çalışmalarını sürdürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN