İstanbul Üniversitesi çalışanı Esra Tekin ve eşi Hakan Tekin Vezneciler'de hayatını kaybetti

İstanbul Üniversitesi çalışanı Esra Tekin ve eşi Hakan Tekin Vezneciler'de hayatını kaybetti

İstanbul Vezneciler’deki bombalı saldırıda ölenler arasında İstanbul Üniversitesi çalışanı Esra Tekin ve eşi Hakan Tekin de var. İşadamı Hakan Tekin’in İstanbul Üniversitesi’nde çalışan eşi Esra Tekin’i işe bırakırken saldırıya yakalandıkları belirlendi. İstanbul Üniversitesi de Esra Tekin için taziye mesajı yayınladı.

İstanbul Vezneciler’deki bombalı saldırıda yaşamını yitiren sivillerden 4’ünün cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı.

ESRA TEKİN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NDE ÇALIŞIYORDU

Yaşamını yitirenlerden Esra Tekin ve Hakan Tekin çiftinin cenazeleri de yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı’ndaki gasilhaneye götürüldü. İşadamı Hakan Tekin’in İstanbul Üniversitesi’nde çalışan eşi Esra Tekin’i işe bırakırken saldırıya yakalandıkları belirlendi. İstanbul Üniversitesi de Esra Tekin için taziye mesajı yayınladı.

Saldırı sırasında yaşamını yitiren Elif Tutuş İnce’nin patlamanın olduğu caddede bir banka şubesinde çalıştığı ve işe giderken yaşamını yitirdiği belirlendi. İnce’nin cenazesi bu akşam götürüleceği memleketi Malatya’da yarın toprağa verilecek.
Hayatını kaybeden bir diğer kişi olan Ahmet Bayraktar’ın da cenazesinin yakınları tarafından alındığı belirtildi.

Vezneciler'deki bombalı saldırıda şehit olan polislerin kimlikleri de belli oldu. Şehit 6 polisin isimleri şöyle ;

Ramazan Kırboğa, Emrah Pekdoğan, Kadir Cihan Karagözlü, Duha Beker, Gökhan Topçü ve aracı kullanan Yaşar Özlem.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SINAVLARI İPTAL ETTİ

İstanbul Üniversitesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, edebiyat, iletişim, hukuk, fen, su ürünleri ve siyasal bilgiler fakültesi ile adalet meslek yüksekokulunda bugün yapılması düşünülen tüm sınavlar iptal edildi.

ÖĞRENCİLER EVLERİNE GÖNDERİLDİ

Bu sınavları her fakülte kendi takvimine göre bütünleme sınavlarının bitiş gününde yapabilecek. Edinilen bilgiye göre tüm fakülte binaları boşaltıldı, üniversiteye gelen öğrenciler evlerine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN