İstanbul'da toplu taşıma oranı ilk kez yüzde 90 düştü

İstanbul'da toplu taşıma oranı ilk kez yüzde 90 düştü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Türkiye'de koronavirüs'ün görülmeye başlamasının ardından İstanbul'da vatandaşların metro, metrobüs ve otobüs kullanımındaki yüzdeyi paylaştı. Ongun “İstanbul’un salgından en çok etkilenen il olması, Evde kal çağrılarına daha sıkı uyulması, 20 yaş altındaki vatandaşlara sokağa çıkma yasağı gelmesi ile şehrimizdeki toplu taşıma kullanımında ilk kez %90'ı aşan bir azalma olmuştur” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Türkiye'de koronavirüs'ün görülmeye başlamasının ardından toplu taşımalardaki kullanım oranlarını sosyal medya hesabından sürekli paylaşıyor.

Twitter hesabından paylaştığı veriyi grafikle anlatan Ongun, toplu taşımada yüzde 90’ı aşan azalma olduğunu belirtti. Sözcü Murat Ongunun paylaşımı şöyle: “İstanbul’un salgından en çok etkilenen il olması, Evde kal çağrılarına daha sıkı uyulması, 20 yaş altındaki vatandaşlara sokağa çıkma yasağı gelmesi ile şehrimizdeki toplu taşıma kullanımında ilk kez %90'ı aşan bir azalma olmuştur ”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN