Yıldıray Oğur: Alman yardım kuruluşları 'AFAD bizim gönderdiklerimize damga vurmak istedi ve vurdu' diyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketinin ardından haftalar geçti. Acıların, yasların tutulduğu deprem bölgesinde ise tartışma yaratacak konular gündeme geliyor. Yıldıray Oğur ise Alman yardım kuruluşlarının söylediği söze dikkat çekti. Oğur, "Alman yardım kuruluşları 'AFAD bizim gönderdiklerimize damga vurmak istedi ve vurdu' diyor" ifadelerine yer verdi.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

AFAD'ın, yardım kuruluşlarına logo bastığı tartışmaları gündeme getirildi. Bugün Akif Beki'nin yazdığı yazıda da gündeme gelen konuya ilişkin KARAR TV'de konuşan Yıldıray Oğur, "Bu nasıl kurumsal bir kibirdir!" ifadelerine yer verdi.

sfdvfg-omsksz-001.png

Yaşanan deprem felaketinin merkezi olan Kahramanmaraş'ta ise sular durulmuyor. Kahramanmaraş Belediye Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sahada görmediği yönünde yorumlar yaptı. Bu yorumlar üzerine Yıldıray Oğur ve Elif Çakır KARAR TV'de bu konuyu gündeme getirdi.

sdfsdfgdfgxdfgf-001.png

"MANSUR YAVAŞ'I GÖRMEDİM"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kentteki çalışmalarından bahseden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için "Kendisini görmedim. Gelmiş gitmiş diyorlar. Burada da ne yaptıkları konusunda bilgi sahibi değilim" dedi. Güngör'e yanıt veren CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, iki adet belge paylaşarak, "ABB'yi görmedim diyorsun. Sizin hizmetinize verilen araçların listesi bak bu. Hem de imzalı. Belediye başkanı olarak yapılanlardan bu kadar mı habersizsiniz?" dedi. HaberTurk canlı yayınına bağlanan Hayrettin Güngör ise yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu.

dgfghfghfgh.png

"ASKERİN NEDEN GEÇ GELDİĞİNİ ELEŞTİRDİ"

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık ise bölgede saha çalışmalarına ilişkin rapor verdi. Yaptığı açıklamada TSK'yı eleştirdi. KARAR TV'de konuşan Yıldıray Oğur ise konuya ilişkin şu sözleri söyledi: "Kerem Kınık, dün televizyonda askerin neden geç müdahale ettiğini eleştirdi. 'Asker geç müdahale etti ve bu yanlış oldu, dünyaya acil çağrı verip kendi askerinizi konumlandırmıyorsunuz' dedi. Burada büyük bir koordinasyonsuzluk var. Bir çatışma var. Hulusi Akar askerlerle alakalı açıklama yapıyor, Kızılay'ın çadır krizi meydana geliyor. Kerem Kınık ise bu sefer 'asker konumlandırılmadı' şeklinde konuşuyor. Bunları izliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN