Aşının etkisi ile artık sağlık çalışanlarından acı haber gelmiyor

Aşının etkisi ile artık sağlık çalışanlarından acı haber gelmiyor

Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile koronavirüsle mücadelede aşı ile gelinen son durumu aktardı. Şenol aşı sayesinde sağlık çalışanlarından 8 Haziran'dan itibaren acı haber almadıklarını söyledi.

Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada '8 Haziran itibarıyla hayatını kaybeden sağlık çalışanı sayısı 0 Aşı sayesinde' dedi.

Ankara Tabib Odası'nın 'Sağlık çalışanlarının aşılanması ile en yüksek riski taşıyan sağlık emekçileri arasında Kovid- 19 vakaları ve ölümler belirgin düzeyde azaldı . Artık her gün acı bir haber almıyorsak bunu aşıya borçluyuz. Türkiye'de uygulanan tüm aşılar etkili ve güvenlidir' Tedirgin olma aşı ol' paylaşımını kendi sosyal medyasından yayınlanan Prof. Şenol, 8 Haziran tarihinden bu yana hiç bir sağlık çalışanının hayatını kaybetmediğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN