Kovid-19'u yenen oyuncu Hazal Kaya'dan hastane açıklaması

Kovid-19'u yenen oyuncu Hazal Kaya'dan hastane açıklaması

Kovid-19'u yenen ve setlere dönen oyuncu Hazal Kaya, sette fenalaştı. Kaya, koronavirüs sonrası tansiyon problemi yaşadığını ancak hastane acillerinin dolu olması nedeniyle hastaneye kaldırılamadığını açıkladı.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı. Gördüğü tedavi sonrasında koronavirüsü yenen oyuncu sete döndü ancak burada fenalaştı. Hastaneye kaldırılmak istenen Kaya, artan koronavirüs vakaları nedeniyle hastanede yer bulamadı. 

Sosyal medya sitesi Instagram'dan bir paylaşımda bulunan Kaya, koronavirüsü atlattıktan sonra tansiyonuyla ilgili sıkıntı yaşadığını belirtti ve acile götürülmek istendiğini ama hastanelerin acillerinin dolu olduğunu belirtti.

Kaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Covid sonrası tansiyonumla ilgili bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Setteki paramedik arkadaşlar eko çekilmesi için acile götürmek istediler beni ama bütün hastanelerin acilleri dolu. 112 ile hastaneler arasında tuhaf ve anlaşılmaz bir iletişim problemi var. Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum…Gerçekten çok zor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN