Banksy'den Guess mağazasına tepki: Tüm arakçıların dikkatine!

Banksy'den Guess mağazasına tepki: Tüm arakçıların dikkatine!

Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy, bir eserini izin almadan vitrinine koyan Guess mağazasına tepki göstererek "Tüm arakçıların dikkatine... Lütfen Regent Caddesi’ndeki Guess mağazasına gidin. Onlar benim işimi sormadan almışlar. Sizin de aynı şeyi onların giysilerine yapmanızın neresi yanlış olabilir ki" şeklinde konuştu.

Gerçek kimliği bilinmeyen fakat eserleriyle dünya çapında bir üne kavuşan sokak sanatçısı Banksy, bir eserini vitrinine izinsiz koyan Guess mağazasına "arakçıları" çağırdı. Instagram hesabından "Tüm arakçıların dikkatine" diye başlayan bir açıklama yayımlayan Banksy, "Lütfen Regent Caddesi’ndeki Guess mağazasına gidin. Onlar benim işimi sormadan almışlar. Sizin de aynı şeyi onların giysilerine yapmanızın neresi yanlış olabilir ki" ifadelerini kullandı.

1-003.jpg

MAĞAZANIN VİTRİNİNİ ÖRTTÜLER

Londra'da, mağazaların ağırlıklı olduğu Regent Caddesi’ndeki Guess mağazasının vitrinine, Banksy’nin bir eserinin konulduğu görülüyor.

Banksy, mesajını yayınladıktan sonra Guess personeli mağazanın vitrinini örttü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN