Banksy’nin son eseri Ukrayna’da bombalanan bir binada ortaya çıktı

Banksy’nin son eseri Ukrayna’da bombalanan bir binada ortaya çıktı

Dünyaca ünlü grafiti ve duvar ressamı Banksy’nin son eseri Ukrayna’nın Rus bombardımanından en çok etkilenen kenti Borodyanka’da dün ortaya çıktı.

Sokak sanatının öncü isimlerinden, kimliği bilinmeyen sanatçı Banksy’nin son eseri, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in yaklaşık 48 kilometre kuzey batısında yer alan ve işgalin başlangıcından bu yana bombardımandan en çok etkilenen Borodyanka’da, bombalanmış bir binada ortaya çıktı.

Eserlerini sosyal medya hesabından yayınlayan Banksy, dün jimnastik yapan bir kızın tasvir edildiği eserini “Borodyanka, Ukrayna” açıklamasıyla paylaştı.

1-004.jpg

BANKSY KİMDİR?

Banksy, dünyanın en ünlü sanatçılarından biri olarak biliniyor ve eserlerini çoğunlukla dış yapıların yüzeylerine yapıyor. Kimliğini açıklamayan gizemli sanatçı, eserini tamamladıktan sonra sosyal medya hesabından paylaşarak eserin orijinalliğini teyit ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN