Ben Duke'ün Juliet ve Romeo eseri İstanbul'a geliyor

Ben Duke'ün Juliet ve Romeo eseri İstanbul'a geliyor

26. İstanbul Tiyatro Festivali 25 Ekim'de perdelerini açıyor. Birleşik Krallık'tan Ben Duke'ün Juliet ve Romeo eseriyle Euripides Laskaridis'in Titanlar eseri ilk kez İstanbul'da izleyiciyle buluşacak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfından (İKSV) yapılan açıklamaya göre festival, tiyatro sahnesinde yeni keşifler arayan izleyicilerin ilgisini çekecek iki uluslararası oyunu konuk edecek.

Kalıpları yıkan, kışkırtıcı ve düşündürücü eseriyle Birleşik Krallık sahnesinin önemli yönetmenlerden Ben Duke'un "Juliet ve Romeo" oyunu ile eleştirmenler tarafından Avrupa tiyatrosunun geleceğine yön verecek isimler arasında sayılan Euripides Laskaridis'in "Titanlar" eserleri ilk kez İstanbul'da izleyiciyle buluşacak.

Ölmeyip 40'lı yaşlarına ulaşmış ünlü aşıkların, dillere destan aşkını gündelik hayatın ağlarında çırpınırken gösterileceği "Juliet ve Romeo" eseri, 3-4 Kasım'da Maximum UNIQ Hall'da izlenebilecek.

TİTANLAR, 23-24 KASIM'DA SAHNELENECEK

Zorlu PSM'de 23-24 Kasım'da sahnelenecek "Titanlar" ise insanların yaptıklarını niye yaptığını, gerçekte neye ihtiyacı olduğunu ve ne istediğini tartışmaya açıyor.

Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş'ın sponsorluğunda düzenlenen festivalde, yerli ve uluslararası 24 tiyatro, performans ve dans gösterisi izlenebilecek.

Küratörlüğünü Işıl Kasapoğlu'nun üstlendiği festival 26 Kasım'da sona erecek.

Festival programına, tiyatro.iksv.org/tr/program adresinden ulaşılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN