Beş farklı göz İstanbul'a bakıyor

Beş farklı göz İstanbul'a bakıyor

Trump Art Gallery'de ‘Kurmaca Mekanlar’ karma sergisinde 5 sanatçının eserleri sergilendi.

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Trump Art Gallery, yerli ve yabancı sanatçıların sanat eserlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mekânı “Göğün sınırları altında kalan irili ufaklı algıladığımız her şeyin toplandığı boşluktur” diye tanımlayan ve bu boşlukta her biri farklı kültürlerle yoğrulmuş 5 sanatçı, farklı şehirlerden ortak bir noktada sanatın kalbi İstanbul’da ‘Kurmaca Mekanlar’ karma sergisinde buluştu.

kar02-busra.jpg

‘Kurmaca Mekanlar’ karma sergisinde; Bahar Ata, Beşir Bayar, Büşra Aktekinoğlu Babat, Mehmet Babat ve Muhammet Bakır, eserleriyle yer alıyor. Küratörlüğünü Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği sergi, 31 Ağustos tarihine kadar Trump Alışveriş Merkezi B3 katında bulunan Trump Art Gallery’de ziyaret edilebilecek.

kar02-besir-bayar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN