Çift Başlı Kartal ilk kez kanatlarını açacak

Çift Başlı Kartal ilk kez kanatlarını açacak

İstanbul Sanat ve Antika Fuarı, 17 Kasım’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncü defa kapılarını açıyor. Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda sanatçı kurum ve kuruluşu sanatseverlerle buluşturacak olan fuara onlarca galeri ve antikacı katılacak. Sanat dünyasında merakla beklenen Çift Başlı Kartal eseri de fuarda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Türkiye’nin tek Sanat ve Antika Fuarı, üçüncü defa kapılarını açıyor. 17 Kasım Perşembe günü sanatseverlere kapılarını açan İstanbul Sanat ve Antika Fuarı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Resim ve heykel sanatından sanat galerilerine, minyatür resim ve hat sanatlarından NFT eserlerin yanı sıra binlerce yıllık antika eserlere ev sahipliği yapacak fuarın büyük ilgi görmesi bekleniyor. Antik süs eşyalarını, yüzlerce yıllık aksesuarları, mobilya takımlarını, yerli ve yabancı sanatçıların eserlerinin sergileneceği fuar ziyaretçilerine sanatsal bir şölen yaşatacak. Fuarda Lavide Tasarım kurucusu ve ressam Burcu Özcan ile Mohammad Javad Ebadati adlı Sam Sare lakaplı İranlı heykeltraşın çalışmaları Karl Ein Art Gallery platformunda uzun zaman sonra ilk kez sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Sanat dünyasında merakla beklenen Çift Başlı Kartal eseri de fuarda görücüye çıkacak. İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 16 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 18.00’de yapılacak olan resmi açılış töreninin ardından 3. İstanbul Sanat ve Antika Fuarı, 17-21 Kasım tarihlerinde 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Geçen sene İstanbul’da ikinci kez düzenlenen Sanat ve Antika Fuarı, ön izleme ve Gülsin Onay’in piyano resitali eşliğinde kapılarını ziyaretçilere açmış, 30 000 m2’lik bir alanda 600 sanatçı, 40 galeri, 35 antika firması, yerli ve yabancı birçok esere ev sahipliği yapmış, fuarın açılışı ilk gününde dönüşümlü olarak 7500 kişiyi ağırlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN