Darülbedayi sahnesinde darbeyle acı bir yüzleşme

Darülbedayi sahnesinde darbeyle acı bir yüzleşme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, aralık ayının son haftasında 15 oyunla seyirci karşısında. Bu hafta Herman Melville, Moliere gibi uluslararası üne sahip yazarların yanı sıra genç yazarların eserleri de seyirciyle buluşacak.

Darülbedayi oyuncuları şehrin dört bir yanında yer alan tiyatro sahnelerinde Hastalık Hastası, Ay Carmela, İfigenya, Geçit, Moby Dick, Çın Sabahta, Yaftalı Tabut, Tatlı Kaçık, Rüya, Bekçi ile Postacı, Karagöz Çiftlik Bekçisi, Herkes Sihirbaz Olacak, Benim Güzel Pabuçlarım, Elma Kurdu Kırtık gibi birçok oyunda sahne alacak.12 Eylül darbesi dönemini en acı şekilde yaşayıp parçalanan bir ailenin bugüne uzanan hikâyesini konu alan ‘Kimse Öyle Şeyleri Konuşmuyor Artık’ adlı yeni oyun ise İstanbul’un yeni nesil kültür merkezi Müze Gazhane’de sahnelenecek.

Leyla karakterinin ailesinin geçmişiyle yüzleşmesini ve onların hikâyesini anlatabilmek için hayatını değiştirmeyi göze alışını aktaran, Şirin Gürbüz’ün yazdığı Emre Koyuncuoğlu’nun yönettiği oyunda Bora Seçkin, Radife Baltaoğlu, Kutay Kırşehirlioğlu, Ebru Üstüntaş, Hazal Uprak, Can Alibeyoğlu, Kamer Karabektaş rol alıyor. Oyun, 29, 30 Aralık 2021 tarihlerinde izlenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN