Dimash Qudaibergen 24 Mayıs'ta İstanbul'da konser verecek

Dimash Qudaibergen 24 Mayıs'ta İstanbul'da konser verecek

Kazakistanlı müzisyen, söz yazarı Dimash Qudaibergen, 24 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda müzikseverlerle buluşacak. İstanbul'da ilk kez konser vereceği için çok heyecanlı olduğunu belirten Qudaibergen, "Büyük konsere yaklaşık 3 ay var. Türk hayranlarımla karşılaşmak için 3 ay nasıl bekleyeceğimi bilemiyorum" dedi.

Qudaibergen, RAMS Global ana sponsorluğunda, Yıldızlar Organizasyon, GAİN Medya ve BWO Entertainment işbirliğiyle İstanbul'da vereceği konser öncesinde Feriye'de basın toplantısı yaptı.

yeni-proje-3-002.jpg

İstanbul'da ilk kez konser vereceği için çok heyecanlı olduğunu belirten Qudaibergen, "Büyük konsere yaklaşık 3 ay var. Türk hayranlarımla karşılaşmak için 3 ay nasıl bekleyeceğimi bilemiyorum. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Hayranlarım olmasa asla burada olamazdım" dedi.

yeni-proje-5-002.jpg

Qudaibergen, konser için kardeş ülke olarak gördüğü Türkiye'ye teşekkür ederek, "İki ülke arasındaki özellikle manevi ve kültürel ilişkilerin gelişmesi bizim için çok önemli. Bu etkinlik de buna köprü vazifesi görüyor. İnşallah sizlerle konserde buluşmak istiyor ve sizleri konsere bekliyoruz" temennisinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN