‘Don Giovanni’ İstanbul sahnesi için hazırlık yapıyor

‘Don Giovanni’ İstanbul sahnesi için hazırlık yapıyor

“Don Giovanni” operasının prömiyeri, 30 Kasım’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Türk Telekom Opera Salonu’nda yapılacak. İDOB Müdürü Caner Akgün, “Önümüzdeki dönemde insanımızın yapısını doğru tahlil ederek, evrensel ölçülerde yaratılmış eserleri sanatseverlerle buluşturmak istiyoruz. Kökler başlıklı bir konsept ile tarihimize ve medeniyetimize mercek tutan bir program hazırlığı içerisindeyiz." dedi.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin (İDOB) sahneleyeceği “Don Giovanni” operasının prömiyeri, 30 Kasım’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Türk Telekom Opera Salonu’nda yapılacak.

İDOB Müdürü Caner Akgün, “Önümüzdeki dönemde insanımızın yapısını doğru tahlil ederek, evrensel ölçülerde yaratılmış eserleri sanatseverlerle buluşturmak istiyoruz. Kökler başlıklı bir konsept ile tarihimize ve medeniyetimize mercek tutan bir program hazırlığı içerisindeyiz. “Don Giovanni” operasının 30 Kasım ve 6 Aralık gösterimlerinin biletleri şimdiden tükendi. 2200 kişilik kapasitesiyle satışa sunulur sunulmaz ilgi görüyor. Bu da bize büyük gurur veriyor” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN