Edebiyat dünyasında dualar Mevlana İdris için...

Edebiyat dünyasında dualar Mevlana İdris için...

KARAR yazarı Mevlana İdris Zengin, yaşadığı kalp rahatsızlığının ardından yoğun bakımda tedavi altına alındı. Şairin kardeşi Salih Zengin, sosyal medya hesabından ‘Dualarınızı eksik etmeyin’ paylaşımı yaptı. Zengin’in dostlarından KARAR yazarı Ömer Erdem’in ‘Bugün Mevlana İdris için birer güzel cümle kuralım’ çağrısına ise edebiyat dünyasından birçok isim dizelerle katıldı.

KARAR yazarı, şair Mevlana İdris Zengin bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyor. Yazarın kardeşi Salih Zengin, sosyal medya hesabından sevenlerinden dua istedi. KARAR yazarı şair Ömer Erdem’in sosyal medyadaki “Bugün Mevlana İdris için birer güzel cümle kuralım” çağrısına ise edebiyat dünyasından birçok isim içten dilekleriyle katıldı.

Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin, geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından yoğun bakımda tedavi görmeye devam ediyor. Yazarın kardeşi Salih Zengin, sosyal medya hesabından dua istedi.

Zengin, paylaşımında “Sevgili kardeşlerim! Abim Mevlâna İdris’in kalp ameliyatı sonrasındaki yoğun bakım süreci hâlâ devam ediyor. Arayıp soran kardeşlerimize teşekkür ederim. Yaşanan süreci atlatması için bugünlerde çok duaya ihtiyacımız var. Duanızı eksik etmeyin lütfen. Ya Şafi!” ifadelerini kullandı.

Zengin’in dostlarından şair Ömer Erdem’de sosyal medya hesabından “Bugün Mevlana İdris için birer güzel cümle kuralım” çağrısında bulundu.

Şair Haydar Ergülen, Erdem’in çağrısına Ece Ayhan’ın ‘Her çocuğun kalbinde kendinden daha küçük bir çocuk vardır’ dizesine atıfla “Mevlana İdris o çocuğun adıdır. Onun kalbi dünyaya açıktır” sözleriyle katıldı.

Birçok kişinin dua niyetine sözlerle katıldığı paylaşıma, edebiyat dünyasından Cevdet Karal, Ömer Yalçınova gibi birçok isim de Zengin’in şiirlerinden dizeler paylaştı. Hayal Dükkanı, Çınçınlı Masal Sokağı, Sufi ile Pufi, Vay Canına gibi çocuk kitaplarıyla tanınan, birçok dergi ve gazetede şiir, hikaye ve deneme kaleme alan, çocuk edebiyatı dergisi Çeto’nun uzun süre genel yayın yönetmenliğini yürüten Zengin, bir süre önce geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN