İBB'den genç müzisyenlere ana sahne fırsatı

İBB'den genç müzisyenlere ana sahne fırsatı

İBB Kültür AŞ, genç müzisyenleri destekleyerek onları ana sahnede buluşturacak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Üreten ancak sahne alma imkanı bulamayan yeni nesil müzisyenler, ‘Sahne Senin’ ile performanslarını ana sahnede sergileme fırsatı bulacak.

Sahne Senin ile ana sahne etkinlikleri genç müzisyenlere açılıyor. Genç müzisyenleri destekleyerek onları sahnelerle buluşturmak için pek çok projeyi hayata geçiren İBB Kültür AŞ, şimdi de müzisyenleri ana sahneye taşıyacak yeni bir proje başlatıyor. Sahne Senin ile üreten ancak sahne alma imkanı bulamayan yeni nesil müzisyenlere alan açılıyor. Grubuyla ya da solo performansıyla sahnede yer almak isteyen genç müzisyenler Radar İstanbul uygulaması üzerinden başvuru yapabilecek.

İLK KONSER MÜZE GAZHANE’DE

İlk olarak bu akşam Müze Gazhane’de gerçekleşecek Hava Kararınca: Nev konseri öncesi Melis Yelman sahne alacak ve bu etkinliğe Hava Kararınca Sahne Senin: Melis Yelman adı verilecek. Sahne Senin projesi, Müze Gazhane dışına da çıkarak İstanbul’da gerçekleştirilen birçok konserde yer alacak.

Müzisyenler, Sahne Senin’e grup olarak veya solo performansları ile başvurabilecek ve başvurular Radar İstanbul mobil uygulama üzerinden yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN