İnsanlığın yedi yüzü

İnsanlığın yedi yüzü

Küratörlüğünü Cevahir Buğu’nun yaptığı, fotoğraf sanatçıları; Cevahir Buğu, Erkan Aksu, Fatih İşçi, Özgür Altınay, Serkan Özkaptan ve Sinan Demirci’nin eserlerinden oluşan ‘İnsanlığın Yedi Yüzü’ sergisi bugün Beyoğlu’nun yeni kültür sanat mekanı Artizan Sanat’ta açılıyor. Serginin saat 18:00’de açılışının ardından, saat 19:00’da Mehmet Lütfi Şen’in moderatörlüğünde küratör Buğu ile bir söyleşi gerçekleşecek.

Kızılay, bünyesindeki fotoğraf sanatçılarının yıllara yayılan tanıklıklarından oluşan sergide, ziyaretçilerin eserlere temâsı ve mekândaki varlıklarının sebep olduğu hava akımı, sergi alanını bu devinimden kaynaklı kişisel bir alana dönüştürüyor.

21kr02-gob4

Seyirci ile eser arasındaki etkileşimi vurgulayan bu tasarım ile Kızılay’ın iyilik hareketi ile binlerce hayata dokunarak onları dönüştürme gücüne bir gönderme yapılıyor.

21kr02-gob5

Sergi 31 Aralık tarihine kadar, Pazar günleri hariç, 10:00 ile 18:00 saatleri arasında Artizan Sanat’ta görülebilir.

21kr02-gob0-2

21kr02-gob6

21kr02-gob3

21kr02-gob2

21kr02-gob1

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN