İpekyolu Festivali’nin jüri üyeleri açıklandı

İpekyolu Festivali’nin jüri üyeleri açıklandı

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliğinin (SETEM) düzenlediği 10. Uluslararası İpekyolu Film Festivali’nin Uluslararası, Ulusal Kurmaca, Ulusal Belgesel ve Şafak Tavkul Animasyon ödüllerinin jüri üyeleri açıklandı.

Festivalde bu yıl uluslararası kategorideki yapımları Prof. Dr. Ceyhan Kandemir, Nafiseh Laleh, Doç. Dr. Perihan Taş Öz değerlendirecek. Kurmaca kategorisindeki filmlerin jürisinde İpek Tuzcuoğlu, Tarık Tufan, Görkem Yeltan yer alırken, ulusal belgesel kategorisindeki yapımları Prof. Dr. Aysun Akıncı Yüksel, Semra Güzel Korver ve Aslı Akdağ puanlayacak.

Şafak Tavkul Animasyon kategorisinin jüri üyeleri ise Berat İlk, Nazik Çelik ve Başak Ürkmez olacak. Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Uluslararası İpekyolu Film Festivali, bu yıl 10. kez ipekyolu coğrafyasının filmlerini 10 – 13 Aralık 2022 tarihleri arasında izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN