Ünlüler Gökhan Özoğuz'un başrol oynadığı Kendi Yolumda filminin galasına akın etti: Çok güzel olacak

Ünlüler Gökhan Özoğuz'un başrol oynadığı Kendi Yolumda filminin galasına akın etti: Çok güzel olacak

Yönetmen koltuğuna Ömer Faruk Sorak'ın oturduğu "Kendi Yolumda" filminin galası Kanyon Paribu Cineverse’te yapıldı. Galaya Cem Yılmaz'dan Kenan Doğulu ve Beren Saat'e, Can Bonomo'dan Erkan Kolçak Köstendil'e ünlü isimler akın etti. Filmin başrolü Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, "Çok güzel olacak. Devamı gelecek en kısa zamanda" dedi.

25 Kasım Cuma günü beyazperdede izleyiciyle buluşacak "Kendi Yolumda" filminin başrolünü Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz üstlendi. Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini yaptığı filme Gökçe Bahadır, Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Hakan Özoğuz, Çağatay Aras’ın yanı sıra Tamer Levent, Suzan Aksoy, Tuncer Salman ve Erkan Can da muhteşem oyunculuklarıyla eşlik ediyor.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Galaya, aralarında Cem Yılmaz, Kenan Doğulu, Beren Saat, Yağmur Atacan, Şebnem Dönmez, Pınar Altuğ, Can Bonomo, Levent Can, Derya Alabora, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Şükrü Avşar, Ekin Olcayto ve eşi Murat Özcan, Gaye Su Akyol, Can Evrenol, Didem Balçın, İzzet Öz, Ketche, Akasya Aslıtürkmen, Türkü Turan, Gökçe Bahadır’ın eşi Emir Ersoy, Hakan Yonat, yönetmen Ketche, Birol Namoğlu, Derya Beşerler, Oğuz Çetin ve ailesi ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ: DEVAMI GELECEK

Filmin başrolünü üstlenen, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, filmi 3 yıl önce yaptıklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:

Valla beni bu projeye bu yola Ömer (Faruk Sorak) soktu. Bir anda işin içine girdim. Gerçekten ağır yerleri var filmin. Bayağı güm diye dram olan. Oraları hep kendi hayatımızdaki iniş çıkışlardan bazıları. Bazen daralıyorsun, bazen açılıyorsun aynı hayat gibi. İnşallah güzel olacak en önemlisi hissedilen şeylerin karşılıklı paylaşılması aslında en önemli tarafı o. Zaten yapılan sanat tamamen bunun için yapılıyor. Bir şeyler anlatmak için, bir şeyler paylaşmak için. Çok güzel olacak. Devamı gelecek en kısa zamanda.

11-001.jpg

KENAN DOĞULU: HER AŞAMASINDA ÇOK DİDİNDİLER, ÇOK UĞRAŞTILAR

Eşi ile filmi izlemeye gelen Kenan Doğulu da filmde çok sevdiği arkadaşlarının emeği olduğunu belirterek, "Her aşamasında çok didindiler, çok uğraştılar. Bir sürü talihsizlik oldu. Araya pandemi girdi. Filmin vizyona girmesi bayağı gecikti. Onların heyecanı da gittikçe arttı. Biz de o heyecanı biraz paylaştık. Bu mutlu günlerinde onlarla beraberiz. Harika bir film olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

BEREN SAAT: UZUN SÜREDİR FİLMLE İLGİLİ HİKAYELERİ DİNLİYORUZ

Beren Saat de eşi ile aynı düşünceyi paylaştığının altını çizerek, "Gerçekten uzun süredir filmle ilgili hikayeleri dinliyoruz arkadaşlarımızdan ama nihayet bizim de görme fırsatımız olacak bu akşam" dedi.

FİLM BİR RÜYAYLA BAŞLIYOR

Daha önce de oyuncu olarak sinema filmlerinde yer alan Gökhan Özoğuz, bu kez kendi rüyasını, filmde rüya içinde anlatıyor. Buna göre, Gökhan Özoğuz’un arabası, Adana’nın kenar bir mahallesinde bozulur. Gittiği tamircide, babasıyla birlikte çalışan ve aslında müzisyen olmak isteyen, ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile sohbet eden Gökhan Özoğuz, sonrasında uyuya kalır. Uykusunda kendini tamirci çırağı Ömer Ali olarak bulan Gökhan için macera başlıyor.

Kendi yolunda gitmenin önemini vurgulayarak, izleyiciye kendini gerçekleştirmenin peşinden gitmeyi çarpıcı bir şekilde sorgulatan film, prodüksiyonu, sıcacık hikayesi ve muhteşem oyunculuklarıyla sinema izleyicisinin dikkatini çekecek.

Ali Kobanbay’ın senaryosunu yazdığı filmin yapımcılığını ise Athena Sanat üstlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN