İstanbul bir kez daha 'Another Love' diyecek

İstanbul bir kez daha 'Another Love' diyecek

'Another Love' şarkısıyla tanınan, Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunan İngiliz şarkıcı Tom Odell, hayranlarının yoğun isteği üzerine bu yıl yeniden Türkiye'de sahne alacak. Odell, 24 Haziran'da Maximum Uniq Açıkhava'da dinleyicileriyle buluşacak.

Son yıllarda birçok kez İstanbul'da sahne alan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Tom Odell, hayranlarının yoğun isteği üzerine bu yıl yeniden Türkiye'de konser verecek.

"Another Love" isimli hit şarkısıyla tüm dünyada adını duyuran Odell, Epifoni ile Kod müzik ortak organizasyonu ve Radyo Eksen medya sponsorluğunda 24 Haziran'da Maximum Uniq Açıkhava'da sahne alacak.

Odell'dan önce sahnede İstanbullu indie-elektronik grubu Hedonutopia ile rap trap sanatçılarından Mavi, alt grup olarak konser verecek.

1-020.jpg

İLK ALBÜMÜYLE BRIT ÖDÜLLERİ'NE DAMGA VURDU

Elton John, Leonard Cohen ve Bob Dylan gibi müzisyenlerden ilham alan şarkıcı, duygusal melodilerin ağırlıkta olduğu ilk albümü "Long Way Down"ı 2013'te çıkardı.

İlk albümüyle BRIT Ödülleri'nde üç ödüle layık görülen 32 yaşındaki sanatçı, şimdiye kadar 5 stüdyo albümü ve 20'nin üzerinde tekli piyasaya sürdü.

Odell en son geçen yılın temmuzunda Ankara ve İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN