İstanbul Film Festivali’nde ödül yağmuru

İstanbul Film Festivali’nde ödül yağmuru

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından İstanbul Film Festivali bünyesinde düzenlenen Köprüde Buluşmalar atölyelerinde ödüller sahiplerini buldu.

İlk kez hibrid formatta gerçekleştirilen ve Anadolu Efes’in ana destekçisi olduğu Köprüde Buluşmalar’da on dokuz uzun metraj ve bir belgesel film ile altı dizi projesinin sunumları yapıldı. Aynı zamanda post-prodüksiyonu devam eden beş uzun metraj ve bir belgesel filmin kapalı gösterimleri 14-15- 16 Nisan tarihlerinde çevrimiçi ve fiziksel olarak gerçekleşti.

Törende, Work in Progress ödüllerini jüri üyeleri Elma Tataragic (Saraybosna Film Festivali), Yorgos Krassakopoulos (Selanik Film Festivali) ve Antione Simkine (Les Films D’antoine) verdi. Anadolu Efes ödülü, izleyiciyi çocukluk melankolisinin tavşan deliğine sürükleyen Tavşan İmparatorluğu’na verildi.

Törende en önemli ödül olarak gösterilen Köprüde Buluşmalar Ödülü ise yönetmen Ozan Taşık’ın İnce Bir Alaydan filmine verildi. OGM Pictures sponsorluğunda gerçekleştirilen Köprüde Buluşma: Diziler atölyesi jürisi Martina Bleis (Berlinale Coproduction Market), Murat Uyurkulak ve Zeynep Güney Tan tarafından belirlenerek ödül sahibine takdim edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN