Kadıköy Sineması'nda Gaspar Noe sürprizi

Kadıköy Sineması'nda Gaspar Noe sürprizi

Dünyaca ünlü yönetmen Gaspar Noe, yeni filmi "Vortex"in gösterimi sonrası Kadıköy Sineması'na geldi. Ünlü yönetmeni gören izleyiciler, bu sürpriz anı sosyal medyadan paylaştı.

Dünyaca ünlü Arjantinli Fransız yönetmen, film yapımcısı ve senarist Gaspar Noe, 41. İstanbul Film Festivali kapsamında yapılan "Vortex" filminin gösterimi sonrasında Kadıköy Sineması'na geldi. Filminin gösterimine katılan ünlü yönetmen, sahneye çıkarak filmini izleyen seyircilere sürpriz yaptı.

Geçen sonbaharda Cannes Film Festivali'nde prömiyeri yapılan "Vortex", demansla mücadele eden yaşlı bir çifti takip ediyor. Senaryosu Gaspar Noé'ye ait olan filmin oyuncu kadrosunda oyuncu Françoise LeBrun ve Giallo filmlerinin usta yönetmeni Dario Argento yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN