Malatya'da tiyatrocular, depremzede çocuklar için sahnede

Malatya'da tiyatrocular, depremzede çocuklar için sahnede

Deprem felaketinin büyük yıkım yarattığı Malatya'da, Van Devlet Tiyatrosu tarafından depremden etkilenen çocuklar için 'Ağacın Kalbi' isimli oyun sahnelendi. Oyunun sonunda da çocuklara oyuncak dağıtıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu illerden olan Malatya'da, Van Devlet Tiyatrosu, 11 kişilik ekibi ve mobil sahnesiyle Beydağı Konteyner Kenti’nde depremzede çocuklar için 'Ağacın Kalbi' isimli oyunu sahneledi. Yaklaşık 1 saat süren oyun, yoğun ilgi gördü. Oyunun sonunda çocuklara oyuncak hediye edildi.

1-019

Afetten etkilenen çocukları bir nebze olsun eğlendirmeyi hedefleyen çocuk oyunları, kentin farklı noktalarına kurulan çadır ve konteyner kentlerde sahnelenmeye devam edecek.

1-020

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN