Matrix 5 geliyor: Keanu Reeves kadroda olacak mı?

Matrix 5 geliyor: Keanu Reeves kadroda olacak mı?

Yıllar sonra dördüncü filmi gelen efsanevi seri Matrix'in beşinci filmi de çekilecek. Filmde ilk kez Wachowski'lerden biri yönetmen yer almayacak. Serinin başrolü Keanu Reeves'in filmde yer alıp almayacağı ise henüz belli değil.

Hollywood'un en büyük yapım şirketlerinden Warner Bros., beşinci Matrix filminin geleceğini duyurdu. The Martians filminin yönetmeni Drew Goddard'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmde, ilk kez Wachowski'lerden biri yönetmen olarak yer almayacak. Dördüncü Matrix filmini çeken Lana Wachowski ise yapımcı olarak yer alacak.

KONUSU NE OLACAK

NTV'de yer alan habere göre; seride Neo ile Trinity karakterlerine hayat veren Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss'un beşinci filmde yer alıp almayacağı ise bilinmiyor.

Beşinci filmin konusu bilinmese de stüdyonun, serinin başarısını borçlu olduğu elementlerden uzaklaşmak istemediği biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN