Maymunlar Cehennemi'nin yeni filmi duyurulmuştu! "Kingdom of the Planet of the Apes" filminin ilk fragmanı yayınlandı

Maymunlar Cehennemi'nin yeni filmi duyurulmuştu! Yeni devam filmi olan "Kingdom of the Planet of the Apes"in ilk fragmanı yayınlandı! Kingdom of the Planet of the Apes en zaman vizyona girecek? İşte ayrıntılar...

Sinema dünyasının heyecanla beklediği "Kingdom of the Planet of the Apes" adlı film serisinin yeni fragmanı sonunda izleyicilerle buluştu. Bu sefer, serinin ana karakteri Caesar'dan farklı bir bakış açısı sunan film, Caesar'ın oğlu Cornelius'un post-apokaliptik dünyadaki macerasını konu alıyor. 20th Century Studios, serinin son halkası olan bu devam filminin ilk bakışını tanıtarak hayranlarına heyecan verici bir fragman sundu.

KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES KONUSU

kingdom-of-the-planet-of-the-apes-ne-zaman-cikacak.jpg

Fragmanda, Cornelius'un at üstünde insanları avlayan maymunların garip rüyalarından bahsettiği anlar dikkat çekiyor. Caesar'ın oğlu, bir taç takmış bir maymunun önünde insanlarla iletişim kurarak yeni bir yolculuğa çıkacak gibi görünüyor. Ayrıca fragmanın yanı sıra, yeni film için hazırlanan afiş de paylaşıldı.

Bu serinin devam filmi, maymunlar ve insanlar arasındaki çatışmayı daha fazla derinlemesine incelemeye devam edecek gibi görünüyor. Hikayenin ilerleyişiyle birlikte, maymunların Dünya'nın hakim türü olurken insanların ise daha vahşi bir hayata sürüklendikleri tema daha da belirginleşecek.

24 MAYIS 2024 TARİHİNDE VİZYONA GİRECEKkingdom-of-the-planet-of-the-apes-ne-zaman-cikacak-001.jpg

Yeni "Kingdom of the Planet of the Apes" filmi, serinin takipçileri için büyük bir heyecan kaynağı olacak gibi görünüyor. Film, serinin önceki yapımlarından farklı bir bakış açısı sunarak, izleyicilere benzersiz bir deneyim vadediyor. Post-apokaliptik dünyanın sırlarını keşfetmek isteyenler için bu yeni macera, merakla beklenen bir yapım olacak. Film, 24 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek.