Ödüllü Osmanlı polisiyesinin İngiliz yazarı Ankara’da

Ödüllü Osmanlı polisiyesinin İngiliz yazarı Ankara’da

İngiliz tarihçi ve edebiyatçı Jason Godwin Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilen ‘Satırbaşı Ankara Edebiyat Söyleşileri’ kapsamında yarın Ankaralılarla buluşacak.

CSO Ada Ankara’da devam eden Satırbaşı Ankara sergisi kapsamında gerçekleşecek söyleşide, İngiliz edebiyatının ilgi çekici isimlerinden olan Goodwin Türkiye’deki okurlarıyla bir araya gelecek.

Bir Osmanlı polisiyesi olan, tüm dünyada 40’dan fazla dile çevrilen ve birçok ülkede çoksatanlar listesine giren Edgar Allan Poe Roman Ödüllü ‘Yeniçeri Ağacı’ kitabının yazarı olan Goodwin’in, söyleşisi 11 Haziran Cumartesi saat 18.00’da CSO Ada Ankara Mavi Salon’da gerçekleşecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Başkent Kültür Yolu Festivali’ kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünce hazırlanan ‘Satırbaşı Ankara’ sergisi, 20 Haziran’a kadar ziyaretçilerle buluşmaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN