Organ nakli mi bekliyordu? İlhan İrem'in doktoru ilk kez konuştu

Organ nakli mi bekliyordu? İlhan İrem'in doktoru ilk kez konuştu

Organ yetmezliği yüzünden yaşama veda ederek hayranlarını yasa boğan usta sanatçı İlhan İrem'in doktoru, bilhassa sosyal medyada yayılan, sanatçının organ nakli beklediği iddialarına ilişkin ilk kez konuştu.

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle 67 yaşında yaşamını yitiren Türk pop müziğinin usta ismi İlhan İrem için dün Atatürk Kültür Merkezi’nde anma töreni yapıldı. Ailesi haricinde siyasilerden ve sanat camiasından da birçok ismin katıldığı törende İrem'in doktoru, çok tartışılan "Organ nakli ihtiyacı vardı" iddialarını yalanladı.

'Nakil olabilecek durumda değildi'

Acıbadem Hastanesi Yoğun Bakımlar Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Özkan Akıncı, sanatçının sağlığı ve ölüm nedeni hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Son yıllarda böbrek yetmezliğine eşlik eden kalp yetmezliği ve solunum sıkıntısı vardı. Son 2 aydır da yoğun bakımda tedavi görüyordu. Organ bekleme listesinde değildi, zaten organ nakli olabilecek durumda değildi."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN