"Yeni Türkü" İlhan İrem için ışıkları kapattı

"Yeni Türkü" İlhan İrem için ışıkları kapattı

"Yeni Türkü" müzik grubu aldığı sahnede İlhan İrem'i andı. İlhan İrem anısına "Karanfil" türküsünü söyleyen grup sahne ışıklarını kapattı.

23’ncü Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış konserinde “Yeni Türkü” sahne aldı.

Büyükçekmece Kent Meydanı’nda izleyenlerle buluşan “Yeni Türkü” konserinin bir bölümünde, böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 67 yaşında hayatını kaybeden sanatçı İlhan İrem için sahne ışıkları kapatıldı. İlhan İrem için hazırlanan anma videosu sahnede yayınlandı.

Sanatçının “Anlasana” isimli şarkısının klibi led ekranlara yansıtıldı. Sanatçının şarkısına, festivale katılanlar tarafından eşlik edildi.

“Karanfil” şarkısını İlhan İrem anısına söyledi

Sahneden klibi izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İlhan İrem’in Türkiye için büyük bir kayıp olduğunu belirterek “İlhan İrem’i saygıyla, sevgiyle anıyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun” dedi. Derya Köroğlu ise “Çok yakın kaybımız” dediği İlhan İrem’in anısına “Karanfil” isimli şarkısını söyledi. Köroğlu gazeteci yazar Uğur Mumcu’yu da andı ve kendisini de karanfil sundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN