Sanatçı Goran Bregović İstanbul'da sahne alacak

Sanatçı Goran Bregović İstanbul'da sahne alacak

İstanbul Sanat, 4-9 Mart tarihleri arasında İstanbul Haliç Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Altı gün boyunca sürecek olan festival, ücretsiz açık hava konserleriyle tanınmış sanatçıları ağırlayacak. Festivalin açılış gününde ise dünyaca ünlü sanatçı Goran Bregović sahne alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları A.Ş.’ye bağlı olan Haliç Tersanesi, İstanbul'un yeni kültür, sanat ve yaşam merkezi İstanbul Sanat’a ev sahipliği yapıyor.

Festivalin açılışını bugün saat 19.00’da Kolektif İstanbul konseriyle gerçekleştirecek olan etkinlik, saat 21.00’de dünyaca ünlü Goran Bregovic and Wedding Funeral Band’in performansıyla devam edecek.

İstanbul Haliç Festivali'nde Aga B ve Bandosu, Şanışer & Sokrat & Kamufle, Anatolian Session, Hey! Douglas, Bedük, Büyük Ev Ablukada, Yasemin Mori, Ece Seçkin ve Duygu Soylu gibi sanatçılar da sahne alacak. Festivalin kapanış konserini ise KÖFN verecek. Festival, katılımcıların gün boyunca karnaval oyunlarını, alışverişi ve yeme-içme alanlarını da deneyimleyebilecekleri bir ortam sunacak.

5 Mart Salı akşamı Aga B ve Bandosu ile Şanışer & Sokrat & Kamufle; 6 Mart Çarşamba akşamı Anatolian Session ve Hey! Douglas; 7 Mart Perşembe akşamı Bedük ve Büyük Ev Ablukada; 8 Mart Cuma akşamı Yasemin Mori ve Ece Seçkin; 9 Mart Cumartesi akşamı ise Duygu Soylu ve KÖFN İstanbullularla buluşacak. Konserlerin ücretsiz biletleri, İstanbul Senin uygulaması üzerinden temin edilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN