Uğur Yücel'den meraklandıran proje: Usta şaire hayat verecek

Uğur Yücel'den meraklandıran proje: Usta şaire hayat verecek

Usta oyuncu Uğur Yücel, uzun süredir ara verdiği tiyatro sahnelerine geri dönme kararı aldı. Yücel, BKM'nin sahneleyeceği tek kişilik oyunda, taşlamalarıyla bilinen şair Neyzen Tevfik'i canlandıracak.

Son olarak Atv'de seyirciyle buluşan “Hakim” dizisinin ardından Gold Film’in TRT Dijital için çektiği “Son Gün” adlı dijital dizide rol alan usta oyuncu Uğur Yücel, yıllar sonra tiyatro sahnesine geri dönüyor. Usta aktör sahneye tek kişilik bir oyunla çıkacak. Merak uyandıran oyunu BKM sahneleyecek.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; oyunda Yücel, 28 Ocak 1953’te vefat eden, taşlamalarıyla tanınan efsane şair Neyzen Tevfik’e hayat verecek. Usta oyuncu, aynı zamanda oyunun yönetmenliğini de yapacak. Yücel’in rol için ney dersleri almaya başladığı öğrenildi.

2-001.jpgNeyzen Tevfik

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN