Kumru içini yakan intikam ateşinin nedenini anlatıyor

Kumru içini yakan intikam ateşinin nedenini anlatıyor

Her hafta milyonlarca izleyicinin merakla beklediği Kırmızı Oda’nın 19. Bölümünde Boncuk’un durumu kritikleşiyor ve Doktor hanıma artık evlenmeye gittiğini söylüyor. İntikam ateşiyle yanan Kumru ise onu bu hale getiren olayları bir bir anlatıyor…

TV8 ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden olan Kırmızı Oda’nın son bölümünde Boncuk, çocukluğunda yaşadığı ve ruhunda derin yaralar açan korkunç olayı anlatmaya başlamıştı. Bu hafta yaşanan olayın detaylarına girilirken, genç kadın göz yaşları içinde Doktor hanımdan yardım istiyor…

İŞTE KIRMIZI ODA’NIN 19. BÖLÜM FRAGMANI

Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde Boncuk, geçmişte yaşadığı travmatik olayı yeniden anlatmaya başlarken diğer yandan Hollanda’daki tek arkadaşı olan Can’ın onu görmeye geldiğini söylüyor.

Kumru, Adana’dan kaçarak birlikte İstanbul’a geldiği Yavuz’un ona yaşattığı tüm acı olayları Doktor hanıma anlatıyor. Ancak içi intikam ateşiyle yanan Kumru, eğer Yavuz’dan intikam alamazsa kendine zarar verebilecek kapasitede olduğu için Doktor hanımın oldukça çaba sarf etmesi gerekiyor…

Kırmızı Oda’nın 18. bölümü yine milyonlara ekranlara kilitledi. Cuma akşamı yayınlanan son bölümde birkaç haftadır hikayesiyle izleyiciyi derinden etkileyen Selvi Hanım, bu sefer kliniğe geldi ve Doktor Hanımı kırmızı odada ziyaret etti. Usta oyuncu Sema Keçik’in canlandırdığı Selvi Hanım tam 35 yıldır evinden çıkamıyordu. Doktor hanımın yardımlarıyla geçtiğimiz hafta sokağa çıkabilen Selvi Hanım, kliniğe gelerek yaşadıklarını anlattı. Yaşadığı tüm travmaları geride bırakan Selvi, bundan sonraki hayatını kocasından kalan para ile vakıf kurarak, gençlere yardım edeceğini, bol bol gezeceğini ve torununa bakacağını söyledi ve rolünü tamamlayarak diziye veda etti.

Halüsinasyonlar gören Boncuk ise geçmişte yaşadığı kötü olayı anlatırken diğer yandan artık dedelerin daha az geldiğini ve onunla daha az konuştuğunu söyledi Doktor hanıma. Boncuk aynı zamanda Hollanda’da tanıştığı arkadaşını yüzü kızararak anlatmakla birlikte, artık tedaviye de cevap vermeye başladı. Doktor hanım ise eşi Sadık ile konuşarak Boncuk’a sevgisini belli etmesini söyledi. Sadık’ta kliniğin çıkışında birlikte tatlı yemeye davet etti.

kirmizi-oda-19-yeni-bolum-fragmanii.jpg

Doktor Deniz ve Doktor Piraye günden güne birbirlerine yaklaşırken, Doktor Ayşe, Doktor hanıma giderek klinikten ayrılmak istediğini söyledi. Klinikten ayrılmak için bir ay süresi olan Ayşe’yi konuşarak ikna etmek görevi de Doktor Deniz’e düştü.

Kırmızı Oda’nın son bölümünde Doktor hanımın yeni danışanı ise Kumru oldu. Yedi yıllık evli bir kız çocuğu sahibi olan Kumru, bir restoranda yemek yerken aniden bıçağı alarak bir adama saldırması nedeniyle Doktor hanıma getirildi. Bugüne kadar normal bir hayat süren Kumru’nun neden böyle yaptığı anlaşılmazken, genç kadın yaşadıklarını anlatmaya başladı.

Sema Keçik diziden neden ayrıldı? Kırmızı Oda'nın Selvi’si veda ettiSema Keçik diziden neden ayrıldı? Kırmızı Oda'nın Selvi’si veda ettiKırmızı Oda Kumru kimdir? İşte hikâyesi ve gerçek adı...Kırmızı Oda Kumru kimdir? İşte hikâyesi ve gerçek adı...

Boncuk konuştukça sırları da ortaya çıkıyorBoncuk konuştukça sırları da ortaya çıkıyor

Boncuk bulanacak mı?Boncuk bulanacak mı?

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN