100 yaşı görenler günde yarım kilo bundan yiyor! Prof. Dr. Erhan Topuz dünyanın en basit diyetini açıkladı

100 yaşı görenler günde yarım kilo bundan yiyor! Prof. Dr. Erhan Topuz dünyanın en basit diyetini açıkladı

Sağlıklı ve uzun bir hayat yaşamak isteyen kişilerin ilk başta beslenme şekline dikkat etmesi gerekiyor. 100 yaşını bile görenler ise her gün aksatmadan yarım kilo bundan yiyor! Prof. Dr. Erhan Topuz dünyanın en basit diyetini açıkladı. Bunu yiyen adeta yaşlanmak ne bilmiyor. İşte detaylar…

Sağlıklı bir yaşamın en temelinde sağlıklı beslenme yatar. Sağlıklı beslenme ise insan ömrünün uzamasına etki eden faktörlerden biridir. Doğal beslenme, yapay ve işlenmiş gıdalardan kaçınma, organik olanı tercih etme insan sağlığı için dolayısıyla da ömrü için oldukça önemli bir konu. Prof. Dr. Erhan Topuz ise uzun yaşamın sırrını resmen verdi.

100 YAŞINI GÖRMEK İSTEYENLER BUNU YESİN

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Erhan Topuz, sağlıklı yaşama ilişkin yaptığı açıklamalar ve yazdığı kitaplarla biliniyor. Uzman isim beslenmenin insan sağlığı üzerindeki öneme sık sık dikkati çekerken yeni bir sır ile gündeme geldi. Topuz’un açıklamalarına göre 100 yaşını gören çoğu insan günde yarım kilo yoğurt yiyor.

yeni-proje-004.jpg

Bunun yanı sıra günde bir çorba kaşığı bal ve 15 damla propolis yiyen kişiler 129 yaşını bile görebiliyor. Balın ve propolisin insan vücuduna faydalarına baktığımızda içeriklerinde bulunan mineral, vitamin ve antioksidanlar sağlam bir bünyenin ihtiyacı olduğu etkenleri taşıyor.

Uzman isim, konuya ilişkin olarak, “100 yaşını görenlerin çoğu günde yarım kg yoğurt yemiştir. Günde 1 çorba kaşığı bal ve 15 damla propolisi yiyen 129 yaşını görebilir” diyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN