23 ilaç geri ödeme listesine alındı

23 ilaç geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada daha önce ödeme listesinden çıkartılan ilaçların Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) düzenlemesiyle 23 ilacın geri ödeme listesine eklendiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geri ödeme listesine alınan ilaçları duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) tarafından yapılan yeni düzenlemede ödeme listesi aktarıldı.

ÖDEME LİSTESİNE GERİ ALINDI

Listede yer alan 5 antianemik ilaç, 5 antipsikotik ilaç, 5 immunosüpresant, 4 kanser ilacı, 2 solunum sistemi ilacı, 1 tiroid tedavisinde kullanılan ilaç ve 1 vitamin olarak toplamda 23 ilaç ödeme listesine alındı.

Bakan Işıkhan Twitter hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

"İlaçların hastalarımıza şifa olmasını temenni eder, vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür dilerim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN