Bu ciğerin bir lokması bile öldürüyor! Besin değil resmen zehir: Sakın ağzınıza sürmeyin

Bu ciğerin bir lokması bile öldürüyor! Besin değil resmen zehir: Sakın ağzınıza sürmeyin

Bu ciğer diğerlerine göre biraz farklı. Öyle ki bir lokma yiyen bile anında ölüyor. İşte, gördüğünüz yerde kaçmanız gereken o ciğer…

Bu ciğeri bulup yemeniz çok mümkün olmasa da yine de aklınızın bir köşesinde bu bilgilerin olması gerekiyor. İçinde zehirleyici madde bulunan o ciğer insanları anında öldürüyor…

İÇERİĞİNDEKİ YÜKSEK A VİTAMİNİ ÖLDÜRÜYOR

Kutup ayısı ciğeri insanlar için ölümcül bir besin olarak görülüyor. Kutup ayıları, A vitaminini biriktiren etoburlardır. A vitamini yağda çözünse de vücutta idrar yoluyla atmak mümkün değildir. Bu yüzden, kutup ayısı ciğerinin içinde A vitamini oranı oldukça fazladır.

kutup-ayisi-cigeri-1.jpg

İnsan vücudunun bir günde ihtiyaç duyduğu A vitamini oranı 900 mikrogramdır. Kutup ayısı ciğerinin bir lokmasında bile bu oran 100 kat daha fazladır. Bu yüzden, kutup ayısı ciğeri tüketmek, A vitamini zehirlenmesi yaşamanıza ve ölmenize neden olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN