Bu sakız, bildiğiniz sakızlardan değil: Tokluk hissi veriyor, hızlı yağ yakıyor! Ender Saraç, faydalarını saya saya bitiremedi

Bu sakız, bildiğiniz sakızlardan değil: Tokluk hissi veriyor, hızlı yağ yakıyor! Ender Saraç, faydalarını saya saya bitiremedi

Kilo verebilmek için metabolizmanın çalıştırılması gerektiğini belirten Dr. Ender Saraç, sindirimi hızlandıran besin tavsiyesinde bulundu. Yağ yakıcı özelliğiyle popüler olan sandaloz sakızı türü, hızlı kilo vermeyi sağlayacak en etkili ürünlerden biri. Peki, sandaloz sakızı nedir? Sandaloz sakızı neye iyi gelir? Sandaloz sakızı nasıl tüketilir? İşte, sandaloz sakızının sağlığa faydaları...

Sonbahar mevsimiyle beraber yeme-içme alışkanlıkları da değişiyor. Fazla kilolarından kurtulmak için diyet yapanlar da sonbahar ve kış programına geçmeye başladı.

Dr. Ender Saraç'ın önerdiği sandaloz sakızı, kilo vermek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Sandaloz, reçineden elde edilen doğal bir sakız. Tercihe bağlı olarak doğrudan çiğnenebilir veya toz halde takviye olarak tüketilebilir.

sandaloz-sakizi-nerede-satilir.jpg

SANDALOZ SAKIZININ FAYDALARI NELER?

* Kabızlık problemini ortadan kaldırmaya yarayan sandaloz sakızı, sindirim sisteminin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar.

* Boşaltım sisteminin çalışmasını sağlarken diğer yandan da hızlı yağ yakımına sağlar.

* Sandaloz sakızının iştah kesen özelliği sayesinde uzun bir süre tokluk hissi yaşayabilirsiniz. Sandaloz sakızını diyet planına eklemek, daha hızlı yağ yakmak isteyenler için harika bir seçenek.

* Sandaloz sakızı, zayıflama sürecinin yanı sıra farklı sağlık problemlerini önleyebilir. Damarların gevşemesini sağlayan özelliğiyle yüksek tansiyonu düşürebilir.

sandaloz-sakizi-faydalari.jpg

SANDALOZ SAKIZI NASIL KULLANILIR?

Dr. Ender Saraç, sandaloz sakızının sirkeyle birlikte, bir karışım halinde tüketilmesi gerektiğini belirtiyor.

Etkili olması için bir çay kaşığı öğütülmüş sandaloz sakızı, 1 bardak içme suyu ve 1 yemek kaşığı elma sirkesinin karıştırılması gerekiyor.

sandaloz-sakizi-nedir.jpeg

SANDALOZ SAKIZI NEYE İYİ GELİR?

* Ağız ve diş sağlığı için olumlu etkileri olan sandaloz sakızı, çürük oluşumunu engelleyen bileşenler içeriyor.

* Ağız içinde oluşan iltihap ve yaraları önleyerek rahatsız edici kokuları gideriyor.

* Bitkisel bir ağrı kesici olarak da tercih edilen sandaloz sakızı, özellikle kemik, baş ve mide ağrısını dindirmede etkili bir rol oynar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN