Bu yaprak ağrılarınızı bıçak gibi kesiyor! Prof. Dr. Saraçoğlu kimsenin bilmediği sırrı açıkladı

Bu yaprak ağrılarınızı bıçak gibi kesiyor! Prof. Dr. Saraçoğlu kimsenin bilmediği sırrı açıkladı

Sırt ağrısı, baş ağrısı, halsizlik gibi rahatsızlıkları olanlar dikkat. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu yaprak ağrılarınızı bıçak gibi kesecek. İlaç üretiminde kullanılan ve yüzyıllar boyu keşişler tarafından uygulanan bu yaprak kürü ile gün içerisinde çektiğiniz tüm ağrılardan anında kurtulacaksınız. İbrahim Saraçoğlu kimsenin bilmediği sırrı açıkladı. Düzenli olarak tüketin ağrılarınızdan kurtulun!

Geçmişten günümüze birçok bitki tedavi yöntemlerinde uygulanmıştır. Bu bitkiler oldukça keskin ve çözüm sonuçlu bitkilerdir. Bu bitkilerden olan çınar ağacı yaprağının faydaları saymakla bitmiyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen ve tüm ağrıları bıçak gibi kesen bu yaprağı mutfağınızdan eksik etmeyin. Kimse bilmiyor ancak aktarların gizli sırrı ifşa oldu. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun ağrılar için önerdiği mucizevi bitki ve faydaları...

AĞRILARI BIÇAK GİBİ KESİYOR

Vücudumuzun her hangi bir yeri ağrıdığı zaman ilk olarak ilaç tedavisine başvururuz. Ancak kullandığımız ilaçların yan etkilerini tam anlamıyla biliyor muyuz? Çoğu kişi ilaç içmeden tedavi olamayacağını düşünür ve günde en az 2 defa ilaç kullanılır. Bu büyük bir risktir. Günlük hayatta çektiğiniz ağrılardan kurtulmak istiyorsanız bu yaprak tam size göre. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen çınar yaprağı ile ağrılarınızdan anında kurtulun.

fghfghfgh.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU GİZLİ SIRRINI PAYLAŞTI

İbni Sina tarafından da kullanılan ve önerilen çınar yaprağı, diş ağrılarına, antiinflamatuvar ve dizlerde ağrı kesici (analgesic) olarak kullanılır. Günümüzde İran'da halen tedavi yöntemlerinde uygulanan çınar yaprağı, antiseptik ve antimikrobiyal özellikleri oldukça güçlüdür. Bu anlamda çınar yaprağından hazırlanan ağız çalkalama suyu hem antiseptic hem de aft şikâyetlerinde başarıyla uygulanabilir.

fgjjf.jpg

ÇINAR YAPRAĞI NASIL TÜKETİLİR?

Çınar yaprağı kullanımı oldukça basittir. Aktarlarda çınar yaprağı temin edilebilir. Temin edildikten sonra, kaynamış suya konuluyor ve yaklaşık 10 dakika boyunca demlenmeye bırakılıyor. Çınar yaprağı demlendikten sonra, ister çay şeklinde içilebilir, isterse istenilen bölgeye pamuk yardımıyla tampon halinde uygulanabiliyor.

Kullanımında dikkat edilmesi gereken, uzmanlara göre aşırıya kaçılmamış olmasıdır. Aşırı tüketimde, bağırsak problemlerine yol açabilir. En iyi şekilde kullanım için mutlaka uzman desteği alınmalıdır.

ÇINAR YAPRAĞININ FAYDALARI NELER?

  • Çınar yaprağı, kemiklerin gelişimini sağlar. Kemik yapısının güçlü kalmasına yardımcı olur. Kullanıldığı zaman fayda görülebilecek çınar yaprağı, kireçlenme problemlerinin de giderilmesine yarar sağlayabilir.
  • Çınar yaprağı, romatizma rahatsızlıklarının giderilmesine yardımcı olur.
  • İltihap oluşan bölgelerin iyileşmesine zemin hazırlar. Vücutta meydana gelen şişkinliklerin giderilmesinde önemli görev görür.
  • Kaynatılıp gargara biçiminde kullanıldığı zaman ağızda yer alan mikropların yayılmasını engeller. Boğaz kısmının iyi hale gelmesine yardım eder. Diş sağlığını korur.
  • Yanık ve yaraların hızlı şekilde kapanmasını sağlayabilir.
  • Saç dökülmeleri sağlayanlar için doğal tedavi yöntemidir. Saçların daha güçlü hale gelmesine yardım eder. Saçlarda kepeklenme sorununu giderir.
  • Çınar yaprağı, bazı yan etkilere sahiptir. Özellikle epilepsi krizlerini artırdığı söyleniyor. Bu nedenle çınar ağacı yapraklarının kullanımı öncesinde, uzmanlardan yardım alınmalıdır.

gfjgfjfg.jpg

KULLANMADAN ÖNCE BUNLARA DİKKAT EDİN!

Yüksek tansiyon hastalarının çınar yaprağını tek başına kullanılması önerilmemektedir. Kireçlenme şikayetine karşı önerilen çınar yaprağı bitkisinin tek başına kullanılması yeterli olmamaktadır. Yardımcı diğer bitkiler hakkında danışmanlarımızdan detaylı bilgi alınabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN