Canan Karatay'ın övgülerine layık! Bunu mutlaka yapın! Adeta şifa deposu...

Canan Karatay'ın övgülerine layık! Bunu mutlaka yapın! Adeta şifa deposu...

Canan Karatay öve öve bitiremiyor! Bunu mutlaka yapın diyerek önerdi! Şifa deposu bu gıda, Canan Karatay'ın övgülerini aldı! İşte Karatay'ın önerisi...

Kış ayları yaklaşırken, turşu suyu ve balın beklenmedik bir kombinasyonunun sağlık açısından büyük potansiyel taşıdığını biliyor muydunuz? Ünlü beslenme uzmanı Canan Karatay, bu benzersiz ikilinin vücudumuza sağladığı faydaları övgüyle dile getiriyor. İşte ballı turşu suyunun sağlığımıza sunduğu şaşırtıcı etkiler...

TURŞU SUYUNUN FAYDALARI

62826b4c45d2a051587d9e43.webp

Turşu suyu, probiyotik özellikleri sayesinde sindirim sağlığını olumlu yönde etkiler ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Soğuk kış aylarında tüketilen bu içeceğe, bir tatlı kaşığı bal eklemek ise bu faydaları artırır.

ŞİFA DEPOSU BALIN FAYDALARI

16990138-1200x675.webp

Bal, alerjik semptomları azaltma konusunda etkilidir ve boğaz ağrısına iyi gelir. Ayrıca, mide sorunlarını organik bir şekilde tedavi eder, beyin fonksiyonlarını destekler, cildi iyileştirir, saç sağlığını artırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. İçerdiği flavonoidler, kanser riskini azaltır.

BALI TURŞU SUYUNA EKLEYİN: SONUÇ İNANILMAZ

hjk.png

Turşu suyu, kalsiyum açısından zengin olup kemik sağlığını destekler. Balın eklenmesiyle bu karışım, damar sağlığını korumada etkili olur. Özellikle yüksek yağlı gıdalarla beslenenler için bu kombinasyon, damar tıkanıklığı sorunlarını önlemeye yardımcı olur.

Ballı turşu suyu, mide problemlerini hafifletebilir ve faranjiti soğuk havalarda önleyebilir. Aynı zamanda antibiyotik benzeri etkiler gösterebilir, sürekli öksürük sorunlarına çözüm sunabilir ve toksinlerin idrar yoluyla atılmasına yardımcı olur. Bu karışım, yemek borusundaki potansiyel kanser hücrelerinin gelişimini azaltmada da yardımcı olur. Soğuk kış aylarında bağışıklık sisteminizi güçlü tutar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN