Gören burun kıvırıyor ama faydaları saymakla bitmiyor! Canan Karatay'ın da reçete listesinde: Her yemeğe mutlaka 1 kaşık koyun

Gören burun kıvırıyor ama faydaları saymakla bitmiyor! Canan Karatay'ın da reçete listesinde: Her yemeğe mutlaka 1 kaşık koyun

Canan Karatay'ın sağlık üzerinde verdiği tavsiyeler herkesin dikkatini çekiyor. Özellikle kış aylarıyla birlikte hastalıkların arttığı bu dönemde kuyruk yağı tüketimine dikkat çeken Canan Karatay, tüketenin hastalık yüzü görmediğini söylüyor. Peki, kuyruk yağı faydaları nelerdir? İşte, kuyruk yağının sağlık üzerindeki etkileri...

Kuyruk yağı hem doğal hem de en sağlıklı yağlardan biridir. Bu yüzden tüketimi de oldukça önemlidir.

Canan Karatay'ın da tüketim konusunda sık sık önerdiği kuyruk yağını, et yemekleri, çorbalar ve diğer sulu yemeklerinize katarak düzenli tüketebilirsiniz. Böylelikle vücudunuzda tüm hastalıklara karşı koruma kalkanı oluşturmuş olursunuz.

KUYRUK YAĞI FAYDALARI NELERDİR?

Canan Karatay'ın da sık sık önerdiği kuyruk yağını tüketmek, mucizevi etkiler ortaya çıkararak uzun ve sağlıklı bir yaşam sunmaktadır. Kuyruk yağı, tadı ve ağır kokusu nedeniyle çok tercih edilmese de sağlık için düzenli olarak tüketilmesi gerekmektedir.

kuyruk-yagi-faydalari-1.jpg

Yapılan araştırmalar, gençlik çağında yeterince kuyruk yağı tüketenlerin yaşlılıkta eklem rahatsızlıklarının minimum seviyeye indiğini ortaya koymuştur. Kuyruk yağını eriterek dizlere sürmek tüm ağrıları ortadan kaldırırken kasılmaları da yok ediyor.

İçerisinde bol miktarda demir, potasyum, kalsiyum ve omega yağ asitleri barındıran kuyruk yağı, vücut fonksiyonlarının daha iyi çalışmasına yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN