İşte dünyanın en lezzetli ve hafif suyu! Hem kalbi koruyor hem de damakta hoş bir tat bırakıyor

İşte dünyanın en lezzetli ve hafif suyu! Hem kalbi koruyor hem de damakta hoş bir tat bırakıyor

Su insan vücudu için oldukça önemli bir kaynaktır. Bir insan ortalama günde 3 litre su içmelidir. Peki su içerken suyun tatlarının farklı olduğunu hiç anladınız mı? Sular tatlarına göre farklılık gösterebiliyor. Paris'te düzenlenen 1. Uluslararası Gustose Waters Yarışması'nda dünyanın en lezzetli ve hafif suyu belli oldu. Bu suyun faydalarını duyunca almaya koşacaksınız! Hem kalbi koruyor hem de damakta hoş bir tat bırakıyor. Neredeyse bir sudan daha fazlası. İşte detaylar haberimizde...

Su günlük yaşantımızda birçok yemek ve içecekte kullanılan önemli bir kaynaktır. Genelde suyun tadının aynı olduğunu düşünürüz ancak bu böyle değildir. Sular tatlarına göre değişebilmektedir. Paris'te düzenlenen 1. Uluslararası Gustose Waters Yarışması'nda dünyanın en lezzetli ve hafif suyu belli oldu. Bu suyu içen tadına doyamıyor. Hem kalbi koruyor hem de damakta hoş bir tat bırakıyor! Kimse bu kadarını beklemiyordu. Bakın dünyanın en sağlıklı ve lezzetli suyu hangisiymiş?

VEEN Water, Paris'te düzenlenen 1. Uluslararası Gustose Waters Yarışması'nda "hafif sular" kategorisinde altın madalya kazandı. Peki, bu suyun özellikleri nelerdir?

ghhghghhg-1.jpg

VEEN Water, Finlandiya'nın Lapland bölgesinde yer alan bir su kaynağından elde edilen doğal mineralli suyu temsil etmektedir. Yüksek mineral içeriği ve düşük sodyum seviyesi ile bilinir.

Yarışmada altın madalya kazanan "hafif sular" kategorisi, düşük mineral içeriğine sahip, yani daha hafif tat ve hissiyat veren suları kapsamaktadır. VEEN Water, bu kategorideki diğer yarışmacıları geride bırakarak birinci seçilmiştir.

KALBE İYİ GELİYOR

VEEN Water'ın suda çözünmüş mineral içeriği oldukça düşüktür ve pH değeri nötraldir. Bu, suyun hafif ve taze bir tadı olduğu anlamına gelir. Ayrıca, düşük sodyum seviyesi sayesinde kalp sağlığı için de faydalıdır.

VEEN Water, suyun kaynağına özel koruma sağlamak ve doğal kaynaklarını korumak için sürdürülebilir bir işletme modeli benimsemiştir. Bu da, suyun kalitesini ve doğal bütünlüğünü korumak için yapılan yatırımları içermektedir.

ghghhgh-1.jpg

Sonuç olarak, VEEN Water'ın altın madalya kazandığı Gustose Waters Yarışması'nda öne çıkan özellikleri düşük mineral içeriği, nötral pH değeri, hafif ve taze tadı, düşük sodyum seviyesi ve sürdürülebilir işletme modeli olarak sıralanabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN