Midenizi çocuk gibi kandırıp kilo verin! Bağırsaklar gümbür gümbür çalışıyor, suyun içine 1 kaşık…

Midenizi çocuk gibi kandırıp kilo verin! Bağırsaklar gümbür gümbür çalışıyor, suyun içine 1 kaşık…

Kilo vermek isteyenler ve metabolizması daha sağlıklı çalışsın diye uğraşanlar bu karışımı kesinlikle denemeli. Hem şifa deposu hem de kilo vermeye yardımcı çok kolay bir yöntem sizi bekliyor. Biraz suyun içine 1 kaşık atıp tükettiğiniz takdirde hızlıca kilo verebilirsiniz. İşte detaylar…

Metabolizmanızı hızlandırmak ve daha sağlıklı bir bünyeye sahip olmak için doğal çiçek balıyla hazırlayacağınız bu karışım size çok iyi gelecek. Hem zayıflamanıza yardımcı olacak hem de kilo vermenizde faydalı olacak.

BAL ŞERBETİ İLE BAĞIŞIKLIĞINIZI GÜÇLENDİRİN

Bilindiği üzere balın içinde bolca antioksidan vardır. Ayrıca doğal bir antibiyotik olan bal, bağışıklık sisteminizin güçlenmesine fayda sağlar. Bal şerbeti, bağışıklığın en sevdiği besinlerdendir. Aynı zamanda enfeksiyon temelli ortaya çıkan hastalıklarla mücadele de oldukça başarılıdır. Öte yandan polen alerjisi için de mevsim geçişlerinde tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Neredeyse her derdin devası olan bal şerbeti boğaz ağrıları için de vazgeçilmez yöntemlerden biridir.

KİLO VERMEK İÇİN BİRE BİR

Bal şerbeti insan vücuduna onlarca olumlu etki sunarken kilo verme konusunda da oldukça etkili bir yöntemdir. İçindeki doğal şeker, vücudun yapay şeker alma ihtiyacını bastırır. Bunun yanı sıra enerji deposu olan bal şerbeti, vücuda uzun süre tokluk hissi de vermektedir. Dolayısıyla çok kalorili ve gazlı enerji içeceği tüketmek yerine az miktarda tüketeceğiniz bal şerbeti ihtiyacınız olan enerjiyi size verecektir.

Metabolizmayı hızlandıran bu şerbet, daha hızlı kilo vermenize de yardımcı olacaktır. Hem sindirim sisteminizi düzene sokar hem de sağlıklı kilo vermenize yardımcı olur. Sıcak su ile karıştırıp aç karnına tüketeceğiniz bal şerbeti, antiseptik özelliklerini ortaya çıkararak hem mide asidini düzenler hem de kabızlık sorununun önüne geçer.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN