Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan en basit kür! Mutfağınızdaki bu basit malzeme hayatınızı kurtaracak

Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan en basit kür! Mutfağınızdaki bu basit malzeme hayatınızı kurtaracak

Yaz meyvesi olan üzüm içeriğinde bulundurduğu vitamin ve minerallerle tam bir şifa deposudur. Lezzetli tadıyla yediden yetmişe kadar sevilen üzümün kurutulmuş olanı oldukça faydalıdır. Güçlü bir antioksidan olan kuru üzüm, öksürüğe, balgama ve daha birçok hastalığa iyi gelmekte. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu kür tarifi ile bu soğuk havalarda korunacaksınız. Bir bardak tüketin bir daha hasta olmayacaksınız. Bu basit yöntem hayatınızı kurtaracak. İşte detaylar...

Üzümün hem kendisi hem de kurusu bir o kadar faydalıdır. Lezzetli tadıyla herkes tarafından sevilen üzümün bu faydalarını ilk defa duyacaksınız. Alerjik reaksiyonlarınız varsa ya da kanser, soğuk algınlığı gibi hastalıklara doğal yöntemler arıyorsanız mutlaka bu kürü uygulayın. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu kür tarifi ile bir daha hasta olmayacaksınız. Bağışıklık sisteminiz tavan yapacak. Tek yapmanız gereken bu tarifi günde bir kez uygulamak. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun çekirdekli siyah kuru üzüm kürü tarifi...

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN GİZLİ TARİFİ

Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle herkes tarafından merak edilen ve araştırılan İbrahim Saraçoğlu, havaların soğumasıyla birlikte kendisinin de kullandığı gizli kür tarifini paylaştı. Üzümün bu faydalarını duyunca evinizden eksik etmeyeceksiniz. Her lokması size şifa olacak. Hem bağışıklık sistemini güçlendiriyor hem de karaciğeri düzenliyor. İşte faydası saymakla bitmeyen o kür tarifi;

ÇEKİRDEKLİ SİYAH KURU ÜZÜM KÜRÜ

İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu kür ile bir daha hasta olmayacaksınız. Hazırsanız merak ettiğiniz tarifi veriyoruz. Günde 2 kez aç karnına 25 tane siyah kuru üzüm çekirdeğini havanda ezip bekletmeden tüketin. Alerjik bir bünyeye sahipseniz bu kürü ayda 1 defa 4-5 gün uygulayabilirsiniz.

kmfdffd-25.jpg

ÇEKİRDEKLİ SİYAH KURU ÜZÜMÜN FAYDALARI NELER?

  • İçerisinde büyük miktarda bulunan demir, kansızlığı giderir.
  • Kan ilacı takviyeleri kadar etkili bu üzüm, kandaki demir depolarını doldurur.
  • Demir eksikliğine bağlı sorunları da ortadan kaldırmaktadır. Böylece kişiyi daha enerjik yapar, demir eksikliğinden kaynaklı yorgunluk ve halsizlik durumlarını ortadan kaldırır.
  • Siyah üzümü ara öğünlerde tüketmek, kanın zararlı maddelerden arınmasına yardımcı olur.
  • Saç köklerini güçlendirir ve saçtaki problemlerin ortadan kalkmasına yardımcı olur.
  • Kemiklerin gelişmesine yardımcı olan siyah kuru üzüm, içerisinde bulunan kalsiyum sayesinde ileriki yaşlarda görülen kemik erimesi problemini önler.
  • Bağırsakları da çalıştıran bu sağlıklı besin, özelikle bağırsak parazitleri sorununu ortadan kaldırır.
  • Kuru üzüm karaciğeri de temizleyerek, karaciğerde biriken zehirli atıkların arınmasına yardımcı olur.
  • Cilt sağlığına da büyük fayda sağlayan siyah kuru üzüm cildin daha genç görünmesini sağlar.
  • Kalp sağlığına da büyük faydası vardır. Kuru üzüm, içerisinde bulunan potasyum, kan basıncının düzenlenmesine yardımcı olur.

kmgfgfgf-62-001.jpg

SİYAH KURU ÜZÜM NASIL TÜKETİLMELİ?

Siyah kuru üzüm her zaman alınıp tüketilebilir. Kuru üzüm özellikle sabahları aç karınla 10 tane yiyerek, daha sağlıklı bir cilt elde edilebilir. Günde minimum 4-5 tane tüketilmesi önerilir. Diyet programlarında, kilo vermek isteyenler için bu sayı değişiklik gösterebilir. Özellikle çekirdekli siyah kuru üzüm tüketmek, vücut direncini arttırarak kişiyi pek çok hastalıktan korur. Kalorisi yüksek olduğu için fazla tüketmek kilo alımına neden olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN