Ramazan'da aldığınız kiloları bir ayda verin! Bunu içen 10 kilo birden veriyor!

Ramazan'da aldığınız kiloları bir ayda verin! Bunu içen 10 kilo birden veriyor!

Yemek yemek oldukça zevkli görünse de alınan kiloları vermek bu kadar basit olmuyor. Alınan bu kilolardan kurtulmak için hazırlanan bu kür ise kısa sürede yağ yakmanıza yardımcı oluyor. Peki bu kürün içerisinde neler var ? Detaylar haberimizde.

Kilo vermek isteyen kişiler bu süreç için ek destekler arayışında. Bu sorunlar karşısında uzman isimler bazı doğal kürlerle kilo vermek isteyenlere yardımcı oluyor. Bunlar arsında son zamanlarda popüler olan zencefil kürü oldukça hızlı kilo verdiriyor. Nasıl kullanılacağı ise merak konusu. İşte zencefil kürü ayrıntıları.

zencefil kürü

KİLO VERDİREN ZENCEFİL KÜRÜ

Zencefilin yararları saymakla bitmez. Sağlık açısından birçok yararı olan zencefilin kilo vermede de yardımcı olduğu açıklandı. Yoğurt ve tarçın ile hazırlanan bu kür yağ yakmanıza destek oluyor. Yaklaşık bir ay düzenli kullanımda yağ yakmada büyük etkisinin olduğu ve kilo verdirdiği açıklanan kür büyük ilgi gördü.

zencefil kürü

ZENCEFİL KÜRÜ YAPIMI

-Bir yemek kaşığı zencefil

-Bir yemek kaşığı zerdeçal

-Bir yemek kaşığı tarçın

-250 gr az yağlı yoğurt

Hazırlanan bu kür sonrasında uyuyana kadar bol su tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalıdır. Ancak herhangi bir sağlık sorunu olan kişiler bu kürü uygulamadan önce doktoruna danışmalıdır.

ZENCEFİL KÜRÜ NASIL KULLANILMALI

Kişiler kendi sağlıklarına, kilolarına uygun bir diyet programıyla ve egzersiz programıyla bu kürü uygulamalıdır. Zencefil kürü haftada en az 2 veya 3 kez kullanılmalıdır. Bu kür uygulandıktan sonra bol su tüketilmelidir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN