Salça diye bakın ne yiyormuşuz! Öyle bir hile karıştırmışlar ki, salçanız varsa hemen siz de deneyip bakın

Gıda ürünlerinde yapılan dolandırıcılık salçalara kadar ilerledi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan video ile birlikte, salçayı marketten alanlara uyarılar yapıldı. Aldığı salçayı çeşitli testlerden geçirdikten sonra ortaya çıkan görüntü "yok artık!" dedirtti. İşte tüm detaylar...

Sosyal medya üzerinden paylaşılan salça videosu gündeme bomba gibi oturdu. Hazır salça alanların gündeminde yer alan o videoyu görenler, salçayı kendi elleriyle yapmayı düşünüyor. Gıda ürünlerinde yapılan sahtekarlıklara salça da eklendi.

SAHTEKARLAR ŞİMDİ SALÇAYA YÖNELDİ

Günümüzün ekonomik durumlarında vatandaşlar geçim sıkıntısından kurtulmak adına ucuz gıdalara yöneliyor. Market fiyatlarının cep yaktığı günlerde, gıda sahtekarlığında artışlar ülke gündeminde yer alıyor. Günümüze kadar bal, zeytin, peynir, pul biber, tere yağı, zeytin yağı ve son olarak salçayla birlikte gıda sahtekarlığı yayılmaya devam ediyor.

Hazır alınan salçayı birkaç testten geçiren o isim, sonucu takipçileriyle paylaştı. Salçayı elek yardımıyla suyun altında bir kovaya tutarak karıştıran sosyal emdya kullanıcısı suyunun boya olduğunu iddia etti. El yapımı salçanın renginden çok farklı olduğu dikkatleri çekti. Elek içerisinde kalan posasının ise kabuk olduğunu iddia edenlere karşı talaş olduğunu kanıtlar niteliğinde ifadelerde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN