Sıra tartışması yüzünden burnu kırılarak ameliyata alındı: Şanlıurfa'da doktora ikinci saldırı

Sıra tartışması yüzünden burnu kırılarak ameliyata alındı: Şanlıurfa'da doktora ikinci saldırı

Doktora bir şiddet haberi de Şanlıurfa'dan geldi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Acil Tıp Uzmanı Orhan Hagi, çıkan bir tartışmada hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Burnu kırılan doktor Hagi ameliyata alınırken, saldırgan gözaltına alındı. Doktor Orhan Hagi'nin kısa bir süre önce de bir hasta yakınının saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

Şanlıurfa’da Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde sıra yüzünden çıkan tartışmada Orhan Hagi saldırıya uğradı. Olay, akşam saatlerinde hastanenin acil servisinde meydana geldi.

DOKTOR VE PERSONELE SALDIRDI

İddiaya göre acil serviste nöbetçi olan doktor Orhan Hagi, bir hastayı muayene ettiği sırada oda önünde bekleyen diğer hasta yakınları ile sıra nedeniyle tartıştı. Kısa sürede tartışmanın büyümesi üzerine ismi öğrenilmeyen hasta yakını doktor Hagi ile bilgi işlem personeline yumruklu saldırıda bulundu.

basliksiz-1-013.jpg

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik görevlileri tarafından sonlandırılan tartışmada saldırgan gözaltına alındı. Aldığı yumruk darbesiyle burnu kırılan doktor, acil serviste yapılan ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı. İsmi öğrenilemeyen ve polis ekiplerince gözaltına alınan saldırganın emniyetteki işlemleri sürüyor.

DOKTORA İKİNCİ SALDIRI

Öte yandan doktor Orhan Hagi'nin kısa süre önce yine bir hasta yakınının saldırısına uğradığı öğrenildi. Tepkiler sonrası valilikten yapılan açıklamada, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde sıra yüzünden çıkan tartışmada Acil Tıp Uzmanı Dr. Orhan Hagi'nin hasta yakınlarının saldırısında yaralandığı kaydedildi.

GÖZALTINA ALINDI

Açıklamada, "Darbe alarak yaralanan doktorumuza, olay yerinde sağlıkçı arkadaşları tarafından ilk müdahale yapılmıştır ve doktorumuzun tedavisi devam etmektedir. Saldırının faili gözaltına alınmış olup, olayla ilgili adli süreç devam etmektedir. Bu tür şiddet olaylarının bir daha yaşanmamasını diliyor, sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN