Suya limon damlatın etkisi anında görün! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu büyük sırrı açıkladı... Etkisini gören bırakamıyor

Suya limon damlatın etkisi anında görün! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu büyük sırrı açıkladı... Etkisini gören bırakamıyor

Çağımızın en büyük hastalığı obezite. Aldığımız kiloları vermek oldukça zor bir hale geldi. Ne kadar diyet ya da sporda yapsak belli başlı kilolardan kurtulamıyoruz. Özellikle göbek yağlarından kurtulmak neredeyse imkansız. Sizde be yapsam kilo veremiyorum diyorsanız mutlaka bu yöntemi denemelisiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu tarif ile anında istediğiniz forma ulaşın. Etkisini görünce gözlerinize inanamayacaksınız. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun zayıflama sırrı...

Kilo vermenin yollar sürekli olarak araştırılan ve merak edilen konulardan biri. Özellikle alınan kiloları hızlıca vermek oldukça zor. Sizde hızlı bir şekilde kilo vermenin yollarını arıyorsanız mutlaka bu yöntemi denemelisiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu tarif ile cayır cayır yağ yakacaksınız. Hem sağlıklı kilo vereceksiniz hem de bir türlü vermediğiniz kiloları vereceksiniz. Etkisini görünce bir daha bırakamayacaksınız. İşte kilo vermenin püf noktası...

BU YÖNTEM İLE CAYIR CAYIR YAĞ YAKIN

Kış ayının vazgeçilmez besini olan ve içeriğindeki C vitamini ile bağışıklık sistemini güçlendiren limon, tam bir yağ yakıcıdır. Faydaları saymakla bitmeyen limon hem besleyici hem de kilo vermenin en temek sırrıdır.

Diyetisyenler tarafından sıklıkla önerilen limon suyu detoksunu sizler için araştırdık. Tek içildiği zaman ağızda keskin bir tat bırakan limonu su ya da farklı bir içecekle içebilirsiniz. Limonlu su tüketimi bir yana sağlıklı bir ömür ve yaşam için olmazsa olmaz diyebileceğimiz ilk ve vazgeçilmez kuralımız su içmek olmalıdır.

SUYA LİMON DAMLATIN ETKİSİNİ ANINDA GÖRÜN

Zayıflamak istiyorsak ilk olarak düzenli olarak su içmeliyiz. Zayıflamanın en temel sırrı bol bol su içmektir. Eğer bu suyu bir de limonla karıştırıp içersek cayır cayır yağ yakarız. Limonlu su da hem bu durumu destekleyici hem de vücuttaki toksinleri arındırmamız için en büyük yardımcımız olacaktır. Dolayısıyla sabahları aç karna limon suyu tüketimi elbette ki yağ yakımını destekleyerek kilo vermeyi kolaylaştıracaktır.

fdfddf-26.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN ZAYIFLATAN LİMON KÜRÜ TARİFİ

GEREKLİ MALZEMELER

  • 15- 16 adet maydanoz
  • 1 adet limon
  • 1 bardak su

YAPILIŞI

Limon suyunu, klorsuz suyu ve maydanozları sapları ile beraber blenderdan geçirin. Ortaya çıkan yeşil karışımı sabahları karnınıza doyurmadan 10-15 dakika kadar önce tüketin. 15 gün boyunca düzenli olarak uyguladıktan sonra 3-4 gün mola verip bir 15 gün daha uygulayın.

fdfddf-25.jpg

LİMONLU SUYUN FAYDALARI NELERDİR?

  • Her sabah içilen limonlu su cildin kolajen üretiminin artmasını sağlayarak kırışıkları önler.
  • Limonlu su ile gargara yapmak boğaz enfeksiyonlarına iyi gelir.
  • Limonlu su ile yapılan limon detoksu ve limon kürü, limon sarımsak kürü alternatif tıp yöntemlerinin en çok uygulananlarındandır.
  • Her gün bir yemek kaşığı limon suyu astım hastaları için çok faydalıdır.
  • Limon tuz karıştırılarak cilt peelingi için kullanılırsa ciltteki lekeleri açar.
  • Limon zencefil ikilisi kaynatılarak tüketildiğinde öksürüğü söker. Limon suyunu limon sıkacağı kullanarak kolayca çıkarabilirsiniz.
  • Limon ile gebelik testi yapılabilir. İdrar üzerine sıkılan limon tortuları dibe çökmeye başlarsa hamilesiniz demektir, ama bu tıbbi bir nitelik taşımaz tevatür bir hadisedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN