Zencefili beze sarın ve göğsünüze bantlayın! Sabah uyandığınızda bir mucizeye tanık olacaksınız..

Zencefili beze sarın ve göğsünüze bantlayın! Sabah uyandığınızda bir mucizeye tanık olacaksınız..

Beze sarılmış zencefil 1 gecede ciğerlerdeki mukusu temizler. İşte yapmanız gerekenler. Bu basit yöntemi mutlaka deneyin. Beze sarılmış zencefil sizi tam anlamıyla öksürük ve balgamdan kurtaracaktır.

HİÇ BİR YAN ETKİSİ YOK MUTLAKA DENENMELİ

Hiçbir yan etkisi yoktur ancak özellikle hassas cilde sahip çocuklar için kullanıma özenle hazırlanmalıdır. Beze sarılmış zencefil, mukusu akciğerlerden söker alır.

Kalıcı bir öksürük , sizi daha acil sorunlardan uzaklaştırarak veya yeterince uyumanızı engelleyerek gecenizi ve gündüzünüzü mahvedebilir. Ve bağışıklık sistemi henüz yeterince güçlü olmayan küçük bir çocukta, kronik öksürük daha ciddi hastalıklara dönüşebilir.

Kronik öksürüğün tedavisi için, doktor, bu tür ilaçlardan sonra olası yan etkilerden ve uzun vadeli komplikasyonlardan bahsetmeden büyük olasılıkla bir şurup reçete edecektir.

zencefil-bal-dogal-ilac.jpg

İLAÇ KULLANMAK İSTEMEYENLERE EN İYİ ALTERNATİF ZENCEFİLDİR

Tipik öksürük ilaçlarına bir alternatif var ve onu eczanede değil, kendi buzdolabınızda bulabilirsiniz.

Ham bal, zeytinyağı, un ve 1 yemek kaşığı taze ve rendelenmiş zencefili karıştırın, bu karışımı bir peçete veya beze uygulayın ve ardından gazlı bezle sarın.

Ardından bu gazlı bezi göğsünüze veya sırtınıza uygulayın ve yara bandı ile sabitleyin. Yetişkinler ürünü gece boyunca bırakabilir, ancak bunun aşırı terlemeye neden olabileceğini unutmayın .

Çocuklar yatmadan önce üç saate kadar tutabilir.

zencefil-bal.jpg

ZENCEFİL İLE BAL BİNLERCE YILDIR KULLANILIYOR

Zencefil ve bal binlerce yıldır çeşitli hastalıkların tedavisi için etkili ilaçlar olarak kullanılmaktadır ve şiddetli öksürük durumunda etkinliğini bir kez daha kanıtlamaktadır.

Öksürük ilaçlarında yaygın olarak bulunan iki bileşen, dekstrometorfan ve kodein, baş ağrısına, uykusuzluğa veya migrene neden olabilir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN