10 yıldır yaşadığı araçta ölü bulundu! İrfan Kordon'un hayatı mahalleliyi derinden etkiledi

10 yıldır yaşadığı araçta ölü bulundu! İrfan Kordon'un hayatı mahalleliyi derinden etkiledi

İstanbul Ataşehir'de bir aracın içinde 58 yaşındaki İrfan Kordon'un cansız bedeni bulundu. Yapılan araştırmalara göre, 10 yıldır aracın içinde yaşadığı ortaya çıktı.

Ataşehir'de yaşanan trajik bir olayda, 58 yaşındaki İrfan Kordon'un hayatını kaybetmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıktı. Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, Kordon'un hareketsiz bir şekilde hafif ticari aracının arka kısmında bulunduğunu fark eden mahalle sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Kordon'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.

ATAŞEHİR'DE BİR ARABADA GEÇEN HAYATIN SONU

İrfan Kordon'un yaklaşık 10 yıl önce eşinden ayrıldığı ve o günden beri hafif ticari aracının içinde yaşadığı ortaya çıktı. Arabanın arka kasasında bulunan bir yatakta geceleri uyuyan ve geçimini meyve sebze satarak sağlayan Kordon, çevredeki mahalleli tarafından tanınan ve sevilen bir kişiydi. Tuvalet ihtiyacını ise yakındaki camide gideriyordu.

hjghgfhdg-ssxe-1.webp

Olayı tanıyanlardan Abdulfez Beyter, "İrfan aşağı yukarı 10 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra aracında yaşamaya başladı. Gündüzleri meyve sebze alıp satıyor, geceleri aracında dinleniyordu. Mahalleli olarak ona yardım ediyorduk, kimseye zararı yoktu" dedi.

Kordon'un cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN