CHP'li Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyli vefat etti

CHP'li Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyli vefat etti

CHP İzmir Konak Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi olan Nurten Serhadbeyli vefat etti. CHP'de uzun yıllardır görev alan Serhadbeyli'nin vefat haberini Konak Belediye Başkanı Abdül Batur duyurdu.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyli'nin vefat ettiğini duyurdu. Serhadbeyli'nin uzun yıllardır CHP'de parti faaliyetlerinde bulunduğu öğrenildi.

Batur ''CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve Konak Belediyesi Meclis Üyemiz, değerli yol arkadaşımız, sevgili dostumuz, kardeşimiz Nurten Serhadbeyi'ni kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Serhadbeyi’ne Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum'' dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da vefat haberinin ardından taziye mesajı yayımladı. Özkan, "Çok üzüldüm. Hepimizde emeği var. Konak İlçe Kadın Kolu Başkanımız Nurten Serhadbeyi'ni kaybettik. Acımız büyük. Büyük CHP ailemizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN